Connect with us

Economie

Gordon erg emotioneel over opening terrasjes.

Gordon is dolgelukkig: eindelijk zijn de terrasjes van zijn horecazaken weer open! De presentator is erg geëmotioneerd door het moment: “Mijn God, wat een tijd!”

Gordon is zwaar getroffen door de coronacrisis. Door de intelligente lockdown werd niet alleen zijn drang naar drugs en drank aangewakkerd, maar als horecabaas zat hij in de hoek waar de financiële klappen vallen. 1 juni was dan ook een heugelijke dag voor Gordon. Eindelijk mogen zijn Blushing-zaken weer gasten ontvangen.

De presentator hield zijn klanten op de hoogte via zijn social media. Voor de middag was hij nog sceptisch of er wel iemand zou komen. Maar zijn vrees onterecht. Het duurde niet lang voor de klanten toestroomden en het terras vol zat. In een filmpje op Facebook vertelde hij opgelucht: “We zijn open en de mensen komen langs. Iedereen heeft er weer zin in en is blij en enthousiast. Ja, ik word er wel een beetje emotioneel van eigenlijk. Mijn God, wat een tijd.”