-

Economie

Getrouwd stelletje wacht op kindjes en weet niet dat ze iets moeten doen om baby te maken.

Een medewerker van de Britse gezondheidszorg onthulde dat ze ooit een stelletje begeleidde dat niet besefte dat ze zelf ook nog iets moesten doen om kinderen te krijgen. Het koppel dacht dat het gewoon iets was dat automatisch gebeurde wanneer je getrouwd bent.

Rachael Hearson (59) werkte meer dan 40 jaar bij de Britse gezondheidszorg. Ze was aan de slag als verloskundige, verpleegster en gezondheidshelper, iemand die gezinnen met kinderen begeleidt.

Uiteraard heeft ze met zo’n rijke carrière een heleboel interessante verhalen en anekdotes te vertellen. Rachael bundelde haar memoires in een boek getiteld Handle With Care: Confessions of a NHS Health Visitor.

Rachael deelde met de Britse krant The Mirror wel een heel opmerkelijk verhaal dat plaatsvond voor het internettijdperk.

Een huisarts vertelde Rachael over een koppel dat hij behandelde en ‘niet wist hoe ze baby’s moesten maken’. Rachael had de dankbare opdracht om hen te leren over de bloemetjes en de bijtjes.

De ‘health visitor’ onthulde: “Ze waren al enkele jaren getrouwd, maar kinderen waren nog niet gekomen. De huisarts besefte dat ze niet wisten hoe ze kinderen moesten maken, en het was mijn opdracht om ervoor te zorgen dat ze dat deden!”

De vrouw gaat verder: “Ze dachten echt dat baby’s kwamen als gevolg van gewoon getrouwd te zijn en hadden niet het minste idee. Iemand iets over de bloemetjes en de bijtjes leren, is een grote verantwoordelijkheid. Maar na een paar bezoekjes konden ze niet meer van elkaar afblijven.”

Het verhaal kende dus een blije afloop!

Vandaag de dag met televisie en internet kunnen we ons dergelijke verhalen uiteraard niet meer voorstellen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder