Connect with us

Economie

Duitse herder beseft dat ze bij de dierenarts zijn en hij is niet blij.

Sommige huisdieren vinden het helemaal niet erg om naar de dierenarts te gaan. Maar dat is eerder de uitzondering dan de regel. De meeste honden vinden het geen pretje om zich door de dierenarts te laten onderzoeken. Begrijpelijk, want niemand gaat echt graag naar de dokter. Soms is het echter gewoon nodig. Maar er is niemand die Enzo daarvan kan overtuigen.

De baasjes van Enzo, de familiehond, brachten hem naar de dierenarts. Honden weten hun gevoelens perfect te tonen. Wanneer ze iets willen of helemaal niet willen, dan laten ze dat merken ook! Ze kunnen misschien niet praten, maar ze hebben genoeg andere manieren om te communiceren.

Ze maken geluiden en hun lichaamstaal spreekt boekdelen. Zo had Enzo snel in het snuitje waar ze waren. En dat vond hij niet leuk!

De hond heeft allergieën en moest onderzocht worden. Aanvankelijk dacht hij nog dat ze naar het park gingen, maar dan besefte Enzo dat ze voor de dierenarts geparkeerd waren. Enzo bleef vriendelijk en rustig, maar liet zijn ongenoegen duidelijk blijken!

Enzo beweegt op en neer, kermt en hij lijkt zijn familie wel te smeken om toch maar niet te moeten uitstappen.

We hebben echt met Enzo te doen. Wat zou hij toch zo veel liever naar het hondenpark gaan of gaan wandelen. Uiteraard is het wel belangrijk om je dieren naar de dierenarts te brengen. Houden jouw huisdieren van de dierenarts? Hoe gedragen zij zich?