Connect with us

Economie

Duits model heeft spijt van enorme borsten.

Het Duitse model Yvonne Bar beklaagt zich dat ze 35.000 euro spendeerde om een figuurtje te krijgen zoals Kim Kardashian. Weggegooid geld, blijkt nu. De 26-jarige vrouw heeft dik spijt van al die chirurgische ingrepen. Door haar enorme borsten slaagt ze er niet meer in om een leuke man aan de haak te slaan.

Onzeker

Yvonne legt uit dat ze vroeger heel onzeker was over zichzelf. Het model zegt dat ze eruitzag als een jongetje en dat klasgenootjes haar een ‘stok met tepels’ noemden. Daarom besloot ze om in 2013, toen ze 19 was, drie borstvergrotingen te ondergaan. Dat kostte haar 22.000 euro. Zo ging ze van cupmaat AA naar H. Verder liet ze ook fillers en botox inspuiten en liet ze haar billen liften.

Niet serieus genomen

Voor haar zelfvertrouwen waren de ingrepen wel goed. Yvonne merkt dat ze meer aandacht krijgt van de mannen en verdient nu goed geld aan haar eigen website. Ze verdient nu meer met de foto’s dan toen ze als bankbediende aan de slag was. Dat was voor de ingrepen.

Maar haar rondingen hebben ook een keerzijde. Yvonne legde uit: “Soms is het stressvol, omdat ik mezelf vaak moet bewijzen. Ik moet laten zien dat ik een goed persoon ben met een moreel kompas. Mensen geloven dat dikwijls niet omdat ik grote borsten heb.”

De mannen overladen haar met verzoeken, maar er zit niet meteen relatiemateriaal tussen. Daarover onthulde ze: “Het is heel lastig voor mij om een serieuze relatie te beginnen. Ik wil er graag een, maar ik denk dat ik de lieve mannen afschrik. Ik trek mannen aan die alleen maar met mij willen showen of mannen die beroemd en rijk, maar ook players zijn. Ik hou niet van oppervlakkige relaties. Ik wil een oprechte partner.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? Today was such a beautiful day. What are you up to?

Een bericht gedeeld door ?????? ??? (@yvonne_bar_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

??? How was your weekend?

Een bericht gedeeld door ?????? ??? (@yvonne_bar_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Which Country are you from? ??

Een bericht gedeeld door ?????? ??? (@yvonne_bar_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Where is the first place you will travel to, once quarantine is over? ??

Een bericht gedeeld door ?????? ??? (@yvonne_bar_) op