Connect with us

Economie

Café installeert schrikdraad om social distancing te doen respecteren.

Een café installeerde een elektrische schrikdraad voor de toog om te vermijden dat klanten te dicht bij het personeel komen.

The Star Inn in Cornwall nam de drastische maatregel om mensen te beschermen tegen het coronavirus. Het is bedoeld voor mensen en dus niet voor koeien die in de kroeg zouden binnenstrompelen.

Eigenaar Johnny McFadden, die ook boer is, vertelde: “Het is er vanwege social distancing. Voor het hek volgden de mensen de afstandsregels niet en deden gewoon hun zin, maar nu zijn mensen voorzichtiger wat betreft social distancing.”

Hij vertelde aan ITV dat de schrikdraad meestal uit staat, maar hij waarschuwde: “Het kan wel degelijk aangezet worden.”

Volgens de televisiezender waren er al verschillende gasten die een elektrische schok kregen toen ze een glaasje op hadden. Joel Carne-Mead, barman in de kroeg, ziet er geen graten in: “We installeerden het een beetje als gadget, want de baas houdt van zijn leven als boer. Het is een manier om mensen weg te houden van de toog.”