Connect with us

Economie

Domme Duitse toeristen betrapt op zwemmen in kanalen Venetië.

Als gevolg van de pandemie was Venetië maandenlang geïsoleerd en bleef de iconische stad gespaard van de gebruikelijke massa toeristen. De lege kanalen waren voor de bewoners van de stad een ongewoon zicht.

Maar nu de toeristen mondjesmaat terugkeren, zijn er ook weer de taferelen die de inwoners liever niet zien. Twee Duitse toeristen werden betrapt toen ze in het kanaal onder de beroemde Puente de Rialto zwommen.

Iedereen weet dat het strikt verboden is om in de kanalen van Venetië te zwemmen. Toch besloten deze Duitse toeristen om deze regel aan hun laars te lappen.

De twee mannen besloten, wellicht aangetrokken door het heldere water, om een plonsje te wagen, maar dat kwam hen duur te staan.

Eenmaal op het droge maakt een van hen een overwinningsgebaar, maar de triomf was van korte duur. Het duo werd kort daarna staande gehouden door de politie en kreeg een boete van 500 euro gepresenteerd.

;