Connect with us

Economie

Dit is hoe de tweelingzus van Jeroen van der Boom eruitziet.

Bij de familie van der Boom was het dubbel feest. De zanger vierde namelijk samen met zijn tweelingzus Iris hun 48e verjaardag. Jeroen schreef bij een feestelijk kiekje op Instagram: “We zijn gewoon een jarige tweeling vandaag!”

De jarige tweeling bouwde afgelopen weekend al een stevig feestje. Ook Tim Coronel, Nicolette van Dam en René Froger feliciteerden de tweeling.

‘Jongetjes blijven achter, hè?’

Als kind waren Jeroen en Iris onafscheidelijk. Het was pas in de puberteit dat ze een beetje uit elkaar groeiden. In het tijdschrift Margriet vertelde Jeroen: “Jongetjes blijven achter, hè? Ik hield me nog bezig met kikkervisjes vangen, terwijl Iris al met een vriend – je haar eerste sigaret stond te roken.”

Lijken niet op elkaar

De zanger en zijn tweelingzus lijken niet heel erg op elkaar. Daarover grapte Jeroen: “Iris is geen Jeroen van der Boom met borsten (lacht). Geen meisje met dikke wenkbrauwen dat ook zingt. Ze kan het wel trouwens, maar durft niet. Wat dat betreft verschillen we: zij treedt niet zo graag op de voor – grond.” De zanger geeft zelfs toe dat hij vroeger haar grappen stal. Ruzie hadden ze ondanks de verschillen echter nooit. “Komt door mij, denk ik, ik ga conflicten het liefst uit de weg.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve @irisvdboom we zijn gewoon een jarige tweeling vandaag! #48 #timesflies #zus #tweeling #gefeliciteerd❤️ #22june

Een bericht gedeeld door Jeroen van der Boom (@jeroenvanderboom) op