Connect with us

Economie

‘Dit is de nieuwe vlam van Dirk Kuyt’.

Het lijkt er sterk op dat oud-voetballer Dirk Kuyt al een nieuw liefje heeft. De laatste dagen is Dirk in zijn woonplaats Noordwijk opvallend veel gespot aan de zijde van een CDA-raadslid. Het gaat naar verluidt om Nathalie Barnhoorn.

Vorige week kwam aan het licht dat hij na 22 jaar huwelijk scheidde van zijn vrouw Gertrude.

Samen over straat

Volgens weekblad Privé is Dirk de voorbije weken vaak gespot met Nathalie Barnhoorn. Zij is actief raadslid voor het CDA in zijn woonplaats. De twee zouden ondertussen ook gewoon samen over straat lopen. Hun verliefdheid zou geen geheim zijn. De vrouw wilde tot nu echter niet reageren op de geruchten.

Dirk was 22 jaar lang bij Gertrude. Het vuur tussen hen was gedoofd. Dirk onthulde afgelopen week aan De Telegraaf: “Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.”