-

Economie

‘Dit is de nieuwe vlam van Dirk Kuyt’.

Het lijkt er sterk op dat oud-voetballer Dirk Kuyt al een nieuw liefje heeft. De laatste dagen is Dirk in zijn woonplaats Noordwijk opvallend veel gespot aan de zijde van een CDA-raadslid. Het gaat naar verluidt om Nathalie Barnhoorn.

Vorige week kwam aan het licht dat hij na 22 jaar huwelijk scheidde van zijn vrouw Gertrude.

Samen over straat

Volgens weekblad Privé is Dirk de voorbije weken vaak gespot met Nathalie Barnhoorn. Zij is actief raadslid voor het CDA in zijn woonplaats. De twee zouden ondertussen ook gewoon samen over straat lopen. Hun verliefdheid zou geen geheim zijn. De vrouw wilde tot nu echter niet reageren op de geruchten.

Dirk was 22 jaar lang bij Gertrude. Het vuur tussen hen was gedoofd. Dirk onthulde afgelopen week aan De Telegraaf: “Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder