Connect with us

Economie

‘Dirk Kuyt en zijn vrouw gaan scheiden’.

Dirk Kuyt en zijn echtgenote Gertrude zijn dertien jaar getrouwd. Ze hebben samen vier kinderen. De jongens van Veronica Inside vernamen een droevig gerucht. Ze hoorden dat een bekende voetballer uit Katwijk, precies waar Kuyt vandaan komt, zou gaan scheiden van zijn vrouw.

De mannen wilden aanvankelijk niet verklappen om wie het ging. De hoofdredacteur van Story, Guido den Aantrekker, had het echter snel in de gaten. Ze hadden hem aan de telefoon en hij wilde het gerucht niet bevestigen of ontkennen. De man zei dat ze verkiezen om het nieuws pas te brengen wanneer de hele familie op de hoogte is. Het gerucht werd voorlopig dus niet bevestigd, niet door Kuyt zelf, noch door een familielid.

Dirk Kuyt en zijn vrouw staan erom bekend dat ze maar zelden nieuws over hun privéleven met de buitenwereld delen. Het lijkt dan ook weinig waarschijnlijk dat ze iets zullen lossen over mogelijke huwelijksproblemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good luck to my clubs @feyenoord.rotterdam and @liverpoolfc today ?? #feyenoord #liverpool #supersunday

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

On my way to Istanbul. #feyenoord #fenerbahce #istanbul

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt) op