-

Economie

Dieven gebruiken nieuwe methode om auto binnen enkele seconden leeg te roven.

Al van kleins af aan worden we gewaarschuwd om goed op onze spullen te letten. Helaas leven we in een wereld met personen die niet van andermans spullen kunnen afblijven. Dieven en zakkenrollers vinden altijd nieuwe methodes om mensen van hun kostbare bezittingen te beroven.

Vandaag hebben we het over een methode die boeven gebruiken bij tankstations. Binnen enkele seconden tijd gaan ze ervandoor met alle waardevolle spullen.

Deze methode wordt vooral in de Verenigde Staten gebruikt. De dieven stelen uiteenlopende dingen, zoals telefoons, portefeuilles en handtassen, terwijl de eigenaars even afgeleid zijn.

Het is een kwestie van seconden vooraleer alle waardevolle spullen uit de auto verdwenen zijn. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen dit weten, zodat niet nog meer personen het slachtoffer worden van deze slinkse methode.

De dieven gaan als volgt te werk: terwijl de bestuurder aan de andere kant staat te tanken, sluipt de dief naar de andere kant. De andere autodeur is ontgrendeld en dat maakt het gemakkelijk om de auto leeg te roven. Ze stelen wat ze kunnen, sluiten de deur stilletjes en springen in een andere auto om te vluchten.

Ze maken ze handig gebruik van de afleiding tijdens het tanken. Het is doorgaans pas wanneer de bestuurder terug instapt, dat de diefstal aan het licht komt.

Deel deze video om te vermijden dat nog meer mensen het slachtoffer worden van deze sluwe en gemene methode!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder