Connect with us

Economie

Dieven gebruiken nieuwe methode om auto binnen enkele seconden leeg te roven.

Al van kleins af aan worden we gewaarschuwd om goed op onze spullen te letten. Helaas leven we in een wereld met personen die niet van andermans spullen kunnen afblijven. Dieven en zakkenrollers vinden altijd nieuwe methodes om mensen van hun kostbare bezittingen te beroven.

Vandaag hebben we het over een methode die boeven gebruiken bij tankstations. Binnen enkele seconden tijd gaan ze ervandoor met alle waardevolle spullen.

Deze methode wordt vooral in de Verenigde Staten gebruikt. De dieven stelen uiteenlopende dingen, zoals telefoons, portefeuilles en handtassen, terwijl de eigenaars even afgeleid zijn.

Het is een kwestie van seconden vooraleer alle waardevolle spullen uit de auto verdwenen zijn. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen dit weten, zodat niet nog meer personen het slachtoffer worden van deze slinkse methode.

De dieven gaan als volgt te werk: terwijl de bestuurder aan de andere kant staat te tanken, sluipt de dief naar de andere kant. De andere autodeur is ontgrendeld en dat maakt het gemakkelijk om de auto leeg te roven. Ze stelen wat ze kunnen, sluiten de deur stilletjes en springen in een andere auto om te vluchten.

Ze maken ze handig gebruik van de afleiding tijdens het tanken. Het is doorgaans pas wanneer de bestuurder terug instapt, dat de diefstal aan het licht komt.

Deel deze video om te vermijden dat nog meer mensen het slachtoffer worden van deze sluwe en gemene methode!