-

Economie

Deze test maakt mensen compleet gek: welke vrouw is de minnares?

Ontrouw is een onderwerp dat nooit uit de mode raakt. De meeste mensen beschouwen vreemdgaan als het ergste wat je iemand kunt aandoen. Je partner bedriegen, zegt heel veel over wie je bent als persoon.

Wil je bij iemand anders zijn? Regel dan eerst je zaakjes met je huidige partner. Een nieuwe relatie aanknopen terwijl je nog met iemand anders bent, is laf en niet eerlijk. Toch tiert overspel wereldwijd welig. Het is een mysterie dat we nog niet hebben opgelost!

De onderstaande trouwheidstest is de laatste weken ontzettend populair op de sociale media. Wellicht is de populariteit te danken aan de focus op tekenen van ontrouw.

Oog voor detail

Omdat ontrouw vandaag zo alomtegenwoordig is, is het niet terug te leiden op één type persoonlijkheid. Zo werkt het helaas niet.

Maar er zijn enkele eigenschappen die kunnen wijzen op ontrouw.

Wie is de minnares?

Bekijk de test hieronder. We moeten uitvissen welke vrouw de minnares is. Raad jij wie het is?

Het is niet eenvoudig, dus bestudeer de twee vrouwen grondig. Hieronder onthullen we het juiste antwoord.

Dit is de minnares

Het correcte antwoord is vrouw nummer 1.

Hoe weten we dat? Nou, het zit ‘m in de details.

Dat is het! De halssnoer van de vrouw en de oorbellen van de minnares zijn bijpassend! Deze man is niet alleen ontrouw, maar ook nog eens gierig!

Had jij het gezien? Goed gedaan! Deel dit bericht met je vrienden om ook hen uit te dagen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder