Connect with us

Economie

Konikpaarden afgemaakt na bijten wandelaar.

Stichting Het Limburgs Landschap moest twee konikpaarden laten afmaken nadat ze vorige week een wandelaar hadden gebeten.

De twee wilde paarden leefden in natuurgebied Ingendael in de buurt van Houthem. Patrick Kloet van de Stichting Limburgs Landschap legde uit: “We hadden al eerder meldingen gekregen over het opdringerige gedrag van deze twee paarden.” Na het bijtincident hadden ze naar verluidt geen andere keuze. De betrokken wandelaar liep bijt- en schaafwonden op nadat deze over een stuk prikkeldraad moest springen.

De oorzaak van het gedrag van de paarden ligt bij de mens. Deze paarden zijn van nature uit helemaal niet opdringerig, laat staan agressief. Mensen worden aangespoord om afstand te houden en de dieren niet te voeren. Maar daar houden sommige mensen zich niet aan. Kloet zegt dat er zelfs een persoon was die de paarden meerdere keren per dag eten kwam geven.

Associëren met voedsel

Daardoor zijn de konikpaarden na verloop van tijd dit gedrag gaan associëren met eten. Kloet gaat verder: “Het is zo ontzettend zonde. Hierdoor hebben we twee mooie paarden die we al van jongs af aan in de groep hadden moeten laten inslapen.” Hij hoopt dat mensen nu gaan beseffen dat ze afstand moeten houden. Kloet heeft dan ook een dringende waarschuwing: “We hopen dat iedereen zich nu realiseert dat dit het gevolg is van te dichtbij komen. Dat je letterlijk de dood van een dier op je geweten hebt.”

Lees verder

Economie

Triest nieuws over dochtertjes Maxime Meiland: “ongeneselijk ziek”

Maxime Meiland is met de dood bedreigd nadat zij en haar moeder Erica een aantal uitspraken hadden gedaan over de islam. Ze hadden het voornamelijk over hoofddoeken en dat is niet goed aangekomen. Er is namelijk ontzettend veel ophef over ontstaan.

Vooral Erica ging los over de Islam en vindt dat er niet meer naar Nederland zouden moeten komen. Ze noemde vrouwen in Boerka’s zelfs ‘pinguïns’.

“Ze vindt vooral het hoofddoek dragen waanzin. Wat ook logisch is want waarom moet een vrouw haar haar verbergen omdat mannen een probleem hebben met hun seksualiteit. Zo wordt de vrouw weer de dupe.”

Toen ze deze uitspraken had gedaan ging het voornamelijk los op Instagram en worden ze met de dood bedreigd: “Kanker racist dat je bent ik hoop dat je kanker kind dood gaat lelijke kanker hoer. Ik hoop dat je kanker krijgt inclusief je kind. Als je dood bent kom ik nog ff een keer op je graf pissen.”

De dochtertjes van Maxime worden ook met de dood bedreigt: “Ik wens je kind de dood toe en ik hoop dat ze ongeneselijk ziek wordt lelijke kanker baby ook. Schaam je diep”, wordt er op Instagram gezegd.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder

Economie

Bebloede Lil’ Kleine met pistool beroofd

Gisteravond, vlak voor een feestje in Rotterdam is Jorik Scholten beroofd van zijn horloge.

Het gebeurde toen het feestje was afgelopen en drie mensen hem buiten aan het opwachten waren. Toen hij het pand van de album-release party van producent en dj Jack Shirak (28) verliet waren er drie mannen op hem aan het wachten buiten. Hij werd hij met een pistool tegen zijn hoofd geslagen en werd het horloge van zijn pols getrokken.

Kleine was niet alleen want meerdere mensen zagen het gebeuren en de mensen die nog op het feestje waren werden gewaarschuwd. Jorrik werd ook onder schot gehouden door het pistool zeggen meerdere getuigen.

Lil Kleine zat onder het bloed en er was veel politie ter plekke.

‘Gisteravond is er aan de Willemskade in Rotterdam een poging beroving geweest. De melding hiervan kwam rond 23.45 uur binnen. We onderzoeken of er nog iets is buitgemaakt bij de beroving. Dat staat nog niet vast, maar is ook niet uitgesloten.

Het was een gewelddadige en een gewapende poging overval. We hebben nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek daaromheen is in volle gang. We willen weten wat er precies is gebeurd. We horen getuigen die op dit moment bij ons in beeld zijn en lezen camerabeelden in de omgeving uit.

Als iemand iets heeft gezien, kunnen ze bellen naar 0900-8844. Tips zijn altijd welkom’, zei de politie.

Lees verder

Economie

Zien: Memphis Depay showt hoe rijk hij is, brengt stoere rapvideo uit

Memphis Depay is dit WK nog niet echt in vorm zeg maar. We hebben het niet nagekeken, maar de man die de bank in Barcelona warm houdt, heeft in twee wedstrijden vermoedelijk drie balcontacten gehad. Ergens snappen we wel waarom…

Memphis is namelijk ook rapper. En laat hij nu net voor het WK een nieuwe clip uitgebracht hebben. Samen met ene Quinsy Promes, die Nederland angstvallig vermijdt omdat hij verdacht wordt van het neersteken van zijn neef. De twee hebben een rotsvast vertrouwen in hun rapskills.

Bekijk onderstaand de video.

Bron: leefspiritueel.nu

Lees verder
Advertisement

Trending