-

Economie

De meeste mensen weten niet in welk glas het meeste water zit.

Toen we nog naar school gingen, was het oplossen van problemen een belangrijk onderdeel van onze studies.

We zaten aan ons bureautje en zetten onze hersenen aan het werk om het antwoord te vinden. Op die manier kon ons brein zich ontwikkelen tot het belangrijkste instrument van ons leven.

Maar eenmaal we niet meer naar school gaan, zijn onze hersenen gevuld met ambities en zorgen. Volwassen zijn is uiteraard geweldig maar het brengt vele verantwoordelijkheden met zich mee.

Je moet de was doen, je kinderen van school halen, optrekken met vrienden, werken, enzovoort. Dat alles maakt het moeilijk om te relaxen en je hersenen te laten rusten.

Daarom hebben we vandaag een raadsel voor jullie om al je zorgen even opzij te zetten. Ga rustig zitten om deze hersenkraker op te lossen!

In welk glas zit het meeste water?

Hieronder zien we vier glazen gevuld met water. In elk glas zit een ander object.

De uitdaging van vandaag: achterhaal in welk glas het meeste water zit!

Weet jij welk glas het is?

Denk goed na en kies het glas. Hieronder geven we het correcte antwoord weg.

Dit is het correcte antwoord

Oké, heb je een keuze gemaakt?

Het juiste antwoord is glas B.

Hoe kwamen we tot die conclusie? Als je iets in een glas water plaatst, zal de massa van het object de vloeistof verplaatsen om erin te passen. Daarom heeft het kleinste object het meeste water nodig om het glas weer vol te maken.

Zelfs zonder de juiste afmetingen te kennen, zijn we het er allemaal over eens dat de paperclip het minste weegt. Dat betekent ook dat dit object het minste plaats inneemt.

Had jij het goede glas gekozen? Deel dit bericht met je vrienden om ook hen uit te dagen.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder