-

Economie

Mama met corona bevalt van gezonde tweeling terwijl ze in coma ligt.

Toen ze uit coma ontwaakte, was ze moeder van een tweeling!

Al die opmerkelijke verhalen van mensen die het vreselijke virus overleven, geven ons hoop. Maar als een zwangere vrouw door de ziekte getroffen wordt, moeten we niet alleen het beste hopen voor de moeder.

Toen Monique Cook de diagnose kreeg van het coronavirus was ze acht maanden zwanger. De moeder van twee uit Atlanta had last van kortademigheid.

Toen ze haar weeën kreeg, voelde ze dat er iets mis was. Ze werd meteen voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Toen ze positief testte voor Covid-19 zeiden de dokters haar dat ze via keizersnede zou moeten bevallen. Ze werd overgebracht naar de afdeling intensieve zorgen waar ze in coma werd gebracht.

Vijf dagen later ontwaakte ze uit coma en kreeg te horen dat ze moeder was van een prachtige tweeling. Ze kon haar kleintjes August Sky en Angel Renee echter nog niet vasthouden omdat ze eerst moest genezen.

De moeder vertelde aan de lokale media: “Toen ik wakker werd, was het ergste om naar omlaag te kijken en geen dikke buik meer te zien. Geen baby’s.”

Echtgenoot stuurde haar een foto van haar baby’s

“Ik bleef maar vragen naar mijn baby’s. Toen zei een verpleegster me dat ze oké waren”, vertelde de kersverse moeder.

Het enige wat ze zich nog herinnert, is dat ze tot tien moest tellen en dat alles daarna zwart werd.

Haar echtgenoot stuurde een foto van de tweeling naar een van de verpleegsters en toen kon Monique haar baby’s voor de eerste keer zien.

Toen ze haar kleintjes in het echt mocht leren kennen, was het een heel emotioneel moment. De tranen stroomden uitgebreid. Nu is ze thuis bij haar meisjes.

“Vanaf dat moment was het gewoon geweldig”, voegde ze eraan toe.

“Bedankt uit de grond van mijn hart.”

De moeder van vier zegt dat ze de medewerkers van het ziekenhuis ontzettend dankbaar is voor hun goede zorgen.

“Iemand die zo hard voor mij vecht? Het is gewoon voorbestemd om zo te zijn”, vertelde Monique. “Ik wil hen bedanken uit de grond van mijn hart. Zo hartelijk bedankt, want die 11 dagen waren ze mijn familie. Zonder hen zou ik hier niet meer zijn.”

screenshot YouTube

We zijn zo blij dat Monique terug bij haar gezin is. We kunnen ons niet voorstellen hoe het moet zijn om zwanger te zijn en dan wakker te worden zonder te weten waar je kinderen zijn.

De ziekenhuismedewerkers die deze zwangere vrouw hielpen bevallen en genezen, verdienen een medaille. Ze verrichten wonderen!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder