-

Economie

Mama met corona bevalt van gezonde tweeling terwijl ze in coma ligt.

Toen ze uit coma ontwaakte, was ze moeder van een tweeling!

Al die opmerkelijke verhalen van mensen die het vreselijke virus overleven, geven ons hoop. Maar als een zwangere vrouw door de ziekte getroffen wordt, moeten we niet alleen het beste hopen voor de moeder.

Toen Monique Cook de diagnose kreeg van het coronavirus was ze acht maanden zwanger. De moeder van twee uit Atlanta had last van kortademigheid.

Toen ze haar weeën kreeg, voelde ze dat er iets mis was. Ze werd meteen voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Toen ze positief testte voor Covid-19 zeiden de dokters haar dat ze via keizersnede zou moeten bevallen. Ze werd overgebracht naar de afdeling intensieve zorgen waar ze in coma werd gebracht.

Vijf dagen later ontwaakte ze uit coma en kreeg te horen dat ze moeder was van een prachtige tweeling. Ze kon haar kleintjes August Sky en Angel Renee echter nog niet vasthouden omdat ze eerst moest genezen.

De moeder vertelde aan de lokale media: “Toen ik wakker werd, was het ergste om naar omlaag te kijken en geen dikke buik meer te zien. Geen baby’s.”

Echtgenoot stuurde haar een foto van haar baby’s

“Ik bleef maar vragen naar mijn baby’s. Toen zei een verpleegster me dat ze oké waren”, vertelde de kersverse moeder.

Het enige wat ze zich nog herinnert, is dat ze tot tien moest tellen en dat alles daarna zwart werd.

Haar echtgenoot stuurde een foto van de tweeling naar een van de verpleegsters en toen kon Monique haar baby’s voor de eerste keer zien.

Toen ze haar kleintjes in het echt mocht leren kennen, was het een heel emotioneel moment. De tranen stroomden uitgebreid. Nu is ze thuis bij haar meisjes.

“Vanaf dat moment was het gewoon geweldig”, voegde ze eraan toe.

“Bedankt uit de grond van mijn hart.”

De moeder van vier zegt dat ze de medewerkers van het ziekenhuis ontzettend dankbaar is voor hun goede zorgen.

“Iemand die zo hard voor mij vecht? Het is gewoon voorbestemd om zo te zijn”, vertelde Monique. “Ik wil hen bedanken uit de grond van mijn hart. Zo hartelijk bedankt, want die 11 dagen waren ze mijn familie. Zonder hen zou ik hier niet meer zijn.”

screenshot YouTube

We zijn zo blij dat Monique terug bij haar gezin is. We kunnen ons niet voorstellen hoe het moet zijn om zwanger te zijn en dan wakker te worden zonder te weten waar je kinderen zijn.

De ziekenhuismedewerkers die deze zwangere vrouw hielpen bevallen en genezen, verdienen een medaille. Ze verrichten wonderen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder