Connect with us

Economie

Dave Roelvink sneert naar haters (maar begaat pijnlijke blunder).

Dave Roelvink heeft na zijn crash van eerder deze week zwaar uitgehaald naar zijn haters. Mensen op de sociale media waren er natuurlijk als de kippen bij om commentaar te geven nadat hij een peperdure Lamborghini in de prak had gereden.

Dave is er helemaal klaar mee. Op zijn Instagram haalde hij flink uit. Hij deelt een video van een ongeluk waar hij net voorbij rijdt en zegt: “Rij hier toevallig langs net. Aan haters, ik hoop dat het jullie nooit overkomt. Ongeluk zit in een klein hoekje.” Te zien is hoe hij voorbij een verkeersongeluk rijdt met politieauto’s en een ambulance. Maar hij lijkt daarbij een pijnlijke blunder te begaan. Het heeft er immers alle schijn van dat hij de video maakte terwijl hij zelf achter het stuur zat!

Na de crash reageerde Dave dat hij blij is dat hij ongedeerd is. De realityster zei: “Maar ik heb het niet expres gedaan en ik vind het verschrikkelijk dat het is gebeurd.” Dave verloor de macht over het stuur nadat de auto begon weg te slippen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

If you think you’re having a bad day, remember how this guy crashed a 300k Lamborghini from a loved friend ? ?

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op