Connect with us

Diertjes

Loyale pup rent achter ambulance aan en wacht drie dagen voor ziekenhuis op baasje.

Dit verhaal is nog maar eens een bewijs over hoe trouw onze honden wel zijn. Deze pup wachtte geduldig voor de deur van het Guillermo Almenara ziekenhuis in de Peruaanse hoofdstad Lima. Volgens 24HORAS was zijn baasje wellicht opgenomen met corona.

De medewerkers van het ziekenhuis doopten hem Firulais en hij veroverde de onverdeelde aandacht van alle afdelingen. Verder stal de hond ook het hart van mensen die van het verhaal hoorden. Mensen brachten spontaan eten, speeltjes en zelfs een hok en kleding.

Nadat hij het vertrouwen van het personeel had gewonnen, probeerde hij stiekem in het ziekenhuis binnen te sluipen om zijn baasje te bezoeken. Dieren mogen om sanitaire redenen niet binnen, maar hij blijft trouw wachten. Hij kijkt hoopvol naar de deur en hoopt dat zijn eigenaar snel weer buiten komt gewandeld.

De medewerkers van het personeel weten niet precies wie zijn baasje is. Ze zoeken tussen de patiënten, maar voorlopig zonder resultaat.

Ze lieten een foto uitprinten en nu gaan ze alle patiënten af in de hoop dat iemand zijn pup herkent. We hopen dat deze trouwe hond snel met zijn hopelijk inmiddels gezonde baasje herenigd kan worden!