Connect with us

Economie

Dave Roelvink in nauwe schoentjes na verklaringen getuige crash.

Dave Roelvink mag van geluk spreken dat hij er nog is na de zware crash met een peperdure Lamborghini in het centrum van Amsterdam. De dj voelt zich enorm schuldig dat hij de bolide van een goede vriend compleet in de prak reed.

Roelvink vertelde: “Ik ben blij dat hij er zo positief mee omgaat en dat hij blij is dat er niets met mij gebeurd is. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat hij ontzettend kwaad zou zijn. Maar ik heb het niet expres gedaan en ik vind het verschrikkelijk dat het is gebeurd.” De dj legt uit dat hij de macht over het stuur verloor nadat de auto begon weg te slippen. Dave zei: “Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.”

Ondertussen legde een ooggetuige belastende verklaringen af tegen de dj. Op de website van GeenStijl verklaarde die: “Ik zag hem gistermiddag de hele tijd keihard rijden over Nassaukade/Stadhouderskade. Knalpijp maakte zoveel lawaai dat de autoalarmen afgingen en toen slipte hij al een keer, scheerde rakelings langs een bus. Door alert reageren van de buschauffeur geen aanrijding. Mafketel.”