-

Economie

Dave Roelvink in nauwe schoentjes na verklaringen getuige crash.

Dave Roelvink mag van geluk spreken dat hij er nog is na de zware crash met een peperdure Lamborghini in het centrum van Amsterdam. De dj voelt zich enorm schuldig dat hij de bolide van een goede vriend compleet in de prak reed.

Roelvink vertelde: “Ik ben blij dat hij er zo positief mee omgaat en dat hij blij is dat er niets met mij gebeurd is. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat hij ontzettend kwaad zou zijn. Maar ik heb het niet expres gedaan en ik vind het verschrikkelijk dat het is gebeurd.” De dj legt uit dat hij de macht over het stuur verloor nadat de auto begon weg te slippen. Dave zei: “Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.”

Ondertussen legde een ooggetuige belastende verklaringen af tegen de dj. Op de website van GeenStijl verklaarde die: “Ik zag hem gistermiddag de hele tijd keihard rijden over Nassaukade/Stadhouderskade. Knalpijp maakte zoveel lawaai dat de autoalarmen afgingen en toen slipte hij al een keer, scheerde rakelings langs een bus. Door alert reageren van de buschauffeur geen aanrijding. Mafketel.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder