-

Economie

Dave Roelvink in nauwe schoentjes na verklaringen getuige crash.

Dave Roelvink mag van geluk spreken dat hij er nog is na de zware crash met een peperdure Lamborghini in het centrum van Amsterdam. De dj voelt zich enorm schuldig dat hij de bolide van een goede vriend compleet in de prak reed.

Roelvink vertelde: “Ik ben blij dat hij er zo positief mee omgaat en dat hij blij is dat er niets met mij gebeurd is. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat hij ontzettend kwaad zou zijn. Maar ik heb het niet expres gedaan en ik vind het verschrikkelijk dat het is gebeurd.” De dj legt uit dat hij de macht over het stuur verloor nadat de auto begon weg te slippen. Dave zei: “Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.”

Ondertussen legde een ooggetuige belastende verklaringen af tegen de dj. Op de website van GeenStijl verklaarde die: “Ik zag hem gistermiddag de hele tijd keihard rijden over Nassaukade/Stadhouderskade. Knalpijp maakte zoveel lawaai dat de autoalarmen afgingen en toen slipte hij al een keer, scheerde rakelings langs een bus. Door alert reageren van de buschauffeur geen aanrijding. Mafketel.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder