Connect with us

Economie

Connie Witteman razend op dame in park: “Trut!”

Connie Witteman is woedend op een dame die ze deze week tegenkwam in het park. Die had haar aangesproken op haar uiterlijk en dat moet je bij Connie niet doen!

Connie schreef op haar Instagram over de ontmoeting die ze had op haar ‘nuchtere maag’. De diva legt uit: “Vanmorgen liep ik in het park om te honden uit te laten om zes uur al. Toen kwam er iemand naar me toe en die vrouw zei: ‘Nou je ziet er wel heel anders uit dan op insta.’ Nou ja, op een nuchtere maag. Ik zei ja, begrijp je, als ik hier op hakken loop, als ik er beeldig uit wil zien, dan wordt het wel heel erg druk in het park toch? Talk to my hand! Nou, dat vond ze niet leuk hoor. Trut!”

Connie deelt elke dag wel een foto waarop ze mooi opgemaakt is. Allemaal leuk en wel, maar dat heeft blijkbaar als keerzijde dat mensen meteen kritiek hebben als ze eens een keertje gewoon in haar vrijetijdskleding buitenkomt.