Connect with us

Economie

Compleet fiasco dreigt voor Chateau Meiland.

Ondernemers krijgen het zwaar te verduren. Vooral de horeca beleeft een zware crisis. Dat is niet anders voor de familie Meiland. Uit de afleveringen van Chateau Meiland blijkt dat ze heel pijnlijke beslissingen moeten nemen.

Alles annuleren

De Meilandjes maakten bekend dat ze alle reservaties tot 15 juni moesten annuleren. De reden daarvoor? Het kasteel is gewoon niet ingericht om aan alle strenge voorwaarden te voldoen. De financiële gevolgen zijn bijna niet te overzien. Tijdens de laatste aflevering leerden we dat het om enorme bedragen gaat die ze elke week moeten terugbetalen.

Onzekere toekomst

In de laatste aflevering waarschuwde Erica nog dat de familie nu heel zuinig zal moeten leven om het hoofd boven water te houden. De toekomst van de familie Meiland is dus hoogst onzeker.