-

Economie

Blinde en dove hond in alle staten wanneer ze aanvoelt dat baasje thuiskomt.

De meeste mensen nemen hun vijf zintuigen als vanzelfsprekend aan. Onze zintuigen zijn fundamenteel in ons leven. Dat geldt ook voor dieren. Sommige dieren hebben nog scherpere zintuigen dan mensen. Stel je eens voor dat je een van deze zintuigen niet meer hebt of nooit gehad hebt? Dat is precies wat de hond Opal ons laat zien!

Christina Bray en haar man adopteerden de puppy Opal toen ze acht maanden oud was. Haar eigenaars vonden de jonge hond via een dierenbeschermingsgroep in Idaho die zich inzet voor honden met speciale behoeften. Opal werd blind en doof geboren door foute fokpraktijken.

Haar beperking brengt uiteraard bepaalde uitdagingen met zich, maar haar vriendelijke inborst maakt alles goed.

Een tijd geleden deelden haar eigenaars een schattige video op de sociale media en daaruit blijkt goed wat voor ’n geweldige en lieve hond Opal is. Ze kan misschien niet zien of horen, maar ze voelt perfect aan wanneer haar baasje terugkomt van zijn werk. Het is een intens moment vol vreugde en blijdschap!

Christina legde uit: “Ze wacht in de tuin en wacht om zijn auto te voelen of te ruiken. Ik weet niet hoe ze het verschil merkt, want de auto’s van de buren parkeren ook vlakbij en dat laat haar onverschillig. Maar dan ruikt ze hem en is ze dolblij. Het is zo ontzettend lief!”

Wellicht wordt de geurzin van Opal nog versterkt omdat ze haar andere zintuigen mist. Maar haar hart barst van de liefde!

Deze video is iets wat elke hondenliefhebber zou moeten zien!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder