-

Economie

Blinde en dove hond in alle staten wanneer ze aanvoelt dat baasje thuiskomt.

De meeste mensen nemen hun vijf zintuigen als vanzelfsprekend aan. Onze zintuigen zijn fundamenteel in ons leven. Dat geldt ook voor dieren. Sommige dieren hebben nog scherpere zintuigen dan mensen. Stel je eens voor dat je een van deze zintuigen niet meer hebt of nooit gehad hebt? Dat is precies wat de hond Opal ons laat zien!

Christina Bray en haar man adopteerden de puppy Opal toen ze acht maanden oud was. Haar eigenaars vonden de jonge hond via een dierenbeschermingsgroep in Idaho die zich inzet voor honden met speciale behoeften. Opal werd blind en doof geboren door foute fokpraktijken.

Haar beperking brengt uiteraard bepaalde uitdagingen met zich, maar haar vriendelijke inborst maakt alles goed.

Een tijd geleden deelden haar eigenaars een schattige video op de sociale media en daaruit blijkt goed wat voor ’n geweldige en lieve hond Opal is. Ze kan misschien niet zien of horen, maar ze voelt perfect aan wanneer haar baasje terugkomt van zijn werk. Het is een intens moment vol vreugde en blijdschap!

Christina legde uit: “Ze wacht in de tuin en wacht om zijn auto te voelen of te ruiken. Ik weet niet hoe ze het verschil merkt, want de auto’s van de buren parkeren ook vlakbij en dat laat haar onverschillig. Maar dan ruikt ze hem en is ze dolblij. Het is zo ontzettend lief!”

Wellicht wordt de geurzin van Opal nog versterkt omdat ze haar andere zintuigen mist. Maar haar hart barst van de liefde!

Deze video is iets wat elke hondenliefhebber zou moeten zien!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder