Connect with us

Economie

Bejaarde man (70) na maandenlange strijd tegen corona en bijna dood herenigd met vrouw.

Ronnie Coltrane werd heel zwaar getroffen door corona en had ernstige symptomen. Zelfs zo ernstig dat hij in het ziekenhuis werd opgenomen.

De bejaarde man (70) lag 12 weken in het Moses Cone Hospital in North Carolina. Daar moest hij vier weken kunstmatig beademend worden.

Ronnie zegt dat hij zich niet veel herinnert van zijn tijd in het ziekenhuis, maar hij voelde zich ontzettend machteloos vanwege de zware tol van het virus op zijn lichaam.

De dokters belden zijn familie en bereidden hen voor op het ergste. Zijn echtgenote Audrey nam alvast afscheid via FaceTime.

Een wonder

Maar dan gebeurde er een wonder!

De man begon terug zelfstandig te ademen en werd elke dag sterker. Onlangs werd hij na maanden in het ziekenhuis eindelijk ontslagen. Onder luid applaus van dokters en verplegers liep hij dertien kilogram lichter naar buiten met een wandelstok.

Thuis stonden zijn vrienden en familie hem op te wachten. Ze waren in alle staten om hem weer te zien. Trots toonden ze Ronnie zijn nieuwe rolstoel, die enkele leden van de kerk voor hem gebouwd hadden.

Ronnie was een van de zwaarst getroffen coronapatiënten van het ziekenhuis. Uiteraard was niemand zo blij als Audreay om haar man opnieuw te kunnen omhelzen.

Laten we Ronnie overladen met hartjes!