-

Economie

Bejaarde man (70) na maandenlange strijd tegen corona en bijna dood herenigd met vrouw.

Ronnie Coltrane werd heel zwaar getroffen door corona en had ernstige symptomen. Zelfs zo ernstig dat hij in het ziekenhuis werd opgenomen.

De bejaarde man (70) lag 12 weken in het Moses Cone Hospital in North Carolina. Daar moest hij vier weken kunstmatig beademend worden.

Ronnie zegt dat hij zich niet veel herinnert van zijn tijd in het ziekenhuis, maar hij voelde zich ontzettend machteloos vanwege de zware tol van het virus op zijn lichaam.

De dokters belden zijn familie en bereidden hen voor op het ergste. Zijn echtgenote Audrey nam alvast afscheid via FaceTime.

Een wonder

Maar dan gebeurde er een wonder!

De man begon terug zelfstandig te ademen en werd elke dag sterker. Onlangs werd hij na maanden in het ziekenhuis eindelijk ontslagen. Onder luid applaus van dokters en verplegers liep hij dertien kilogram lichter naar buiten met een wandelstok.

Thuis stonden zijn vrienden en familie hem op te wachten. Ze waren in alle staten om hem weer te zien. Trots toonden ze Ronnie zijn nieuwe rolstoel, die enkele leden van de kerk voor hem gebouwd hadden.

Ronnie was een van de zwaarst getroffen coronapatiënten van het ziekenhuis. Uiteraard was niemand zo blij als Audreay om haar man opnieuw te kunnen omhelzen.

Laten we Ronnie overladen met hartjes!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder