-

Economie

Baby geboren zonder armen of benen verbluft dokters.

Een baby geboren zonder haar vier ledematen, als gevolg van een heel zeldzame genetische aandoening, laat dokters en familieleden verbluft achter.

Het meisje is geboren op 26 juni in het dorpje Sironj Tehsil in India. De baby lijdt aan tetra-amelie, een zeldzame autosomale, recessieve genetische aandoening, waarbij de vier ledematen helemaal ontbreken.

Een kinderarts van het Rajiv Gandhi Smriti Hospital, Suresh Aggarwal, liet weten dat het kind voor het overige perfect gezond is.

Kinderarts Prabhakar Tiwari en Bhopal CMHO weten dat deze aandoening 1 op 100.000 pasgeboren baby’s treft. Dit meisje was voor de kinderarts het eerste kind dat hij zag met de aandoening.

Vaak zijn de longen van deze baby’s onderontwikkeld, waardoor ze moeilijk of nauwelijks kunnen ademen. Het kleintje zal nog in het ziekenhuis moeten verblijven om na te gaan of al haar inwendige organen goed zijn ontwikkeld.

We wensen dit meisje en haar familie veel geluk toe!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder