-

Economie

André Hazes openhartiger dan ooit tevoren.

Vrijdag komt de eerste single van het nieuwe album van André Hazes uit: Een Doodgewone Man. Het zal zijn meest openhartige nummer ooit zijn.

Het lied is gebaseerd op Ozzy Osbourne’s Ordinary Man. Hazes zette de tekst van het originele nummer naar zijn eigen hand. Het nummer gaat over het leven van de zanger en alles wat hij meemaakte.

Nog nooit zo trots

Hazes vertelde op Instagram: “Ik kan u zeggen, ik ben nog nooit zo trots geweest op iets wat wij hebben gemaakt. We hebben onze hart en ziel in het lied gelegd. En de clip … wat een mooi document!”

Bijpassende film

Het nummer wordt vrijdag om 12:30 uur gelanceerd. Er hoort ook een videoclip van wel acht minuten bij. Het nieuwe album, waarvan deze single een onderdeel is, komt wellicht uit in het najaar.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder