-

Economie

André en Monique kondigen bijzondere gezinsuitbreiding aan.

André en Monique kondigden een wel heel bijzondere gezinsuitbreiding aan. Het stel is immers ‘opa en oma’ geworden. Westenberg deelde het nieuws met een foto op Instagram.

We hebben het over een pasgeboren ezeltje op Bonaire. Het dier heeft een heel speciale naam meegekregen. Monique legt uit: “Gisteren zijn wij ‘oma en opa’ geworden van dit mooie ezel veulentje. Afgelopen oktober hebben we samen met @pedrotje en @schouten_sandra Mama June geadopteerd op Bonaire.”

Bijzondere naam

De blondine gaat verder: “Gisteren hebben wij het veulentje daar ook aan toegevoegd. Mama June en Baby André maken het goed. Er zijn nog steeds heel veel lieve ezeltjes ter adoptie (op afstand). Vind je dit ook leuk? Kijk dan even op www.donkeysanctuary.org.”

De zanger reageert met een knipoog: “We worden oud …” De volgers van Monique kunnen er alvast geen genoeg van krijgen. Het regent dan ook felicitaties. Een fan schreef: “Smelt, smelt, wil zo graag terug naar hun en Bonaire.”

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder