Connect with us

Economie

André en Monique kondigen bijzondere gezinsuitbreiding aan.

André en Monique kondigden een wel heel bijzondere gezinsuitbreiding aan. Het stel is immers ‘opa en oma’ geworden. Westenberg deelde het nieuws met een foto op Instagram.

We hebben het over een pasgeboren ezeltje op Bonaire. Het dier heeft een heel speciale naam meegekregen. Monique legt uit: “Gisteren zijn wij ‘oma en opa’ geworden van dit mooie ezel veulentje. Afgelopen oktober hebben we samen met @pedrotje en @schouten_sandra Mama June geadopteerd op Bonaire.”

Bijzondere naam

De blondine gaat verder: “Gisteren hebben wij het veulentje daar ook aan toegevoegd. Mama June en Baby André maken het goed. Er zijn nog steeds heel veel lieve ezeltjes ter adoptie (op afstand). Vind je dit ook leuk? Kijk dan even op www.donkeysanctuary.org.”

De zanger reageert met een knipoog: “We worden oud …” De volgers van Monique kunnen er alvast geen genoeg van krijgen. Het regent dan ook felicitaties. Een fan schreef: “Smelt, smelt, wil zo graag terug naar hun en Bonaire.”