-

Economie

Opnieuw verliefd! Leontine Borsato gespot met haar nieuwe knappe vriend

Leontine Ruiters is weer gelukkig in de liefde, zo blijkt uit opvallend nieuws. Maar met wie dan? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.

Is er misschien toch sprake van een mogelijke verzoening met Marco Borsato?

Hoewel Leontine haar relatie met zakenman John Huiberts snel zag stranden en we haar sindsdien vooral met vriendinnen zien, lijkt het er nu toch op dat er een nieuwe man in haar leven is.

Volgens Jada Borsato zit haar moeder goed in haar vel en gaat het goed met haar. Maar wie is deze nieuwe man dan?

Jada doet een verrassende uitspraak en sluit niet uit dat haar ouders weer bij elkaar komen. “Misschien met John, mijn vader, misschien met een andere man,” aldus Jada.

De uitspraak van Jada doet veel stof opwaaien en zorgt voor veel speculaties.

Het lijkt er dus op dat Leontine opnieuw gelukkig is in de liefde. Jada is ervan overtuigd dat haar moeder opnieuw de liefde zal vinden en dat maakt haar blij.
Leontine

“Het maakt me niet uit met wie dat zou zijn, zolang zij maar gelukkig is,” benadrukt Jada in het interview met Weekend.

Het is nog afwachten wie de nieuwe man in het leven van Leontine is en of het inderdaad om een mogelijke verzoening met Marco Borsato gaat. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden.

Is het dan toch waar? Heeft Leontine Ruiters een nieuwe liefde gevonden? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.

Zou er dan toch sprake zijn van een mogelijke verzoening tussen Leontine en Marco Borsato?

Het nieuws dat Leontine Ruiters opnieuw gelukkig is in de liefde, gaat als een lopend vuurtje rond. Maar wie is die mysterieuze man in het leven van Leontine?

Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend. Zou het misschien toch om Marco Borsato gaan?

Fans van Marco Borsato hopen stiekem op een mogelijke verzoening tussen Leontine Ruiters en de zanger.
Leontine Borsato

En die hoop lijkt nu te worden aangewakkerd door de uitspraak van Jada Borsato in een interview met Weekend. Zou het dan toch waar zijn? Heeft Leontine haar ex-man weer in haar armen gesloten?

Het lijkt erop dat Leontine Ruiters een nieuwe liefde heeft gevonden. Maar wie is die mysterieuze man? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.
Leontine Borsato

Zou het misschien toch om Marco Borsato gaan? Fans hopen stiekem op een mogelijke verzoening tussen de twee en de uitspraak van Jada lijkt die hoop alleen maar aan te wakkeren.
Leontine Borsato

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder