-

Economie

Opnieuw verliefd! Leontine Borsato gespot met haar nieuwe knappe vriend

Leontine Ruiters is weer gelukkig in de liefde, zo blijkt uit opvallend nieuws. Maar met wie dan? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.

Is er misschien toch sprake van een mogelijke verzoening met Marco Borsato?

Hoewel Leontine haar relatie met zakenman John Huiberts snel zag stranden en we haar sindsdien vooral met vriendinnen zien, lijkt het er nu toch op dat er een nieuwe man in haar leven is.

Volgens Jada Borsato zit haar moeder goed in haar vel en gaat het goed met haar. Maar wie is deze nieuwe man dan?

Jada doet een verrassende uitspraak en sluit niet uit dat haar ouders weer bij elkaar komen. “Misschien met John, mijn vader, misschien met een andere man,” aldus Jada.

De uitspraak van Jada doet veel stof opwaaien en zorgt voor veel speculaties.

Het lijkt er dus op dat Leontine opnieuw gelukkig is in de liefde. Jada is ervan overtuigd dat haar moeder opnieuw de liefde zal vinden en dat maakt haar blij.
Leontine

“Het maakt me niet uit met wie dat zou zijn, zolang zij maar gelukkig is,” benadrukt Jada in het interview met Weekend.

Het is nog afwachten wie de nieuwe man in het leven van Leontine is en of het inderdaad om een mogelijke verzoening met Marco Borsato gaat. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden.

Is het dan toch waar? Heeft Leontine Ruiters een nieuwe liefde gevonden? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.

Zou er dan toch sprake zijn van een mogelijke verzoening tussen Leontine en Marco Borsato?

Het nieuws dat Leontine Ruiters opnieuw gelukkig is in de liefde, gaat als een lopend vuurtje rond. Maar wie is die mysterieuze man in het leven van Leontine?

Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend. Zou het misschien toch om Marco Borsato gaan?

Fans van Marco Borsato hopen stiekem op een mogelijke verzoening tussen Leontine Ruiters en de zanger.
Leontine Borsato

En die hoop lijkt nu te worden aangewakkerd door de uitspraak van Jada Borsato in een interview met Weekend. Zou het dan toch waar zijn? Heeft Leontine haar ex-man weer in haar armen gesloten?

Het lijkt erop dat Leontine Ruiters een nieuwe liefde heeft gevonden. Maar wie is die mysterieuze man? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.
Leontine Borsato

Zou het misschien toch om Marco Borsato gaan? Fans hopen stiekem op een mogelijke verzoening tussen de twee en de uitspraak van Jada lijkt die hoop alleen maar aan te wakkeren.
Leontine Borsato

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder