Connect with us

Economie

Opnieuw verliefd! Leontine Borsato gespot met haar nieuwe knappe vriend

Leontine Ruiters is weer gelukkig in de liefde, zo blijkt uit opvallend nieuws. Maar met wie dan? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.

Is er misschien toch sprake van een mogelijke verzoening met Marco Borsato?

Hoewel Leontine haar relatie met zakenman John Huiberts snel zag stranden en we haar sindsdien vooral met vriendinnen zien, lijkt het er nu toch op dat er een nieuwe man in haar leven is.

Volgens Jada Borsato zit haar moeder goed in haar vel en gaat het goed met haar. Maar wie is deze nieuwe man dan?

Jada doet een verrassende uitspraak en sluit niet uit dat haar ouders weer bij elkaar komen. “Misschien met John, mijn vader, misschien met een andere man,” aldus Jada.

De uitspraak van Jada doet veel stof opwaaien en zorgt voor veel speculaties.

Het lijkt er dus op dat Leontine opnieuw gelukkig is in de liefde. Jada is ervan overtuigd dat haar moeder opnieuw de liefde zal vinden en dat maakt haar blij.
Leontine

“Het maakt me niet uit met wie dat zou zijn, zolang zij maar gelukkig is,” benadrukt Jada in het interview met Weekend.

Het is nog afwachten wie de nieuwe man in het leven van Leontine is en of het inderdaad om een mogelijke verzoening met Marco Borsato gaat. We zullen de ontwikkelingen in de gaten houden.

Is het dan toch waar? Heeft Leontine Ruiters een nieuwe liefde gevonden? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.

Zou er dan toch sprake zijn van een mogelijke verzoening tussen Leontine en Marco Borsato?

Het nieuws dat Leontine Ruiters opnieuw gelukkig is in de liefde, gaat als een lopend vuurtje rond. Maar wie is die mysterieuze man in het leven van Leontine?

Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend. Zou het misschien toch om Marco Borsato gaan?

Fans van Marco Borsato hopen stiekem op een mogelijke verzoening tussen Leontine Ruiters en de zanger.
Leontine Borsato

En die hoop lijkt nu te worden aangewakkerd door de uitspraak van Jada Borsato in een interview met Weekend. Zou het dan toch waar zijn? Heeft Leontine haar ex-man weer in haar armen gesloten?

Het lijkt erop dat Leontine Ruiters een nieuwe liefde heeft gevonden. Maar wie is die mysterieuze man? Haar dochter Jada Borsato doet een opvallende uitspraak in een interview met Weekend.
Leontine Borsato

Zou het misschien toch om Marco Borsato gaan? Fans hopen stiekem op een mogelijke verzoening tussen de twee en de uitspraak van Jada lijkt die hoop alleen maar aan te wakkeren.
Leontine Borsato