-

Economie

81 kinderen zingen Bohemian Rhapsody van Queen en blazen het dak eraf.

Een kinderkoor uit Georgië liet in Georgia’s Got Talent zien wat voor ’n ongelofelijk talent ze in huis hebben. De 81 kinderen brengen Bohemian Rhapsody van Queen en blazen de jury en het publiek van hun sokken.

Wanneer je de 81 kindjes in hun witte outfit op het podium ziet staan, weet je meteen dat het niet meer stuk kan. Het doet een beetje denken aan de bekende outfit van Freddie.

Maar wanneer de kinderen beginnen te zingen, wordt het nog beter. Na enkele seconden krijg je al kippenvel!

Een koor heeft altijd iets magisch, de harmonie van de stemmen maakt het geheel wondermooi. En de kinderen kennen iets van muziek, want ze kozen voor de wereldberoemde klassieker van Queen.

Deze video moet je gewoon gezien hebben. Vooral fans van Queen zullen het geweldig vinden. Wij hadden eerlijk gezegd nog nooit een kinderkoor gezien dat zich aan deze klassieker waagt.

Deel dit bericht als ook jij dit zo mooi vond!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder