-

Economie

Vrijwel niemand kan zeggen hoeveel tijgers er op deze afbeelding staan.

Ik zat er compleet naast!

Optische illusies zijn ontzettend populair en daar bestaat een goede reden voor. Het is altijd interessant om te zien hoe onze ogen en hersenen ons voor de gek houden. We zien iets, maar in werkelijkheid is het iets heel anders. Dit zoekplaatje lijkt op het eerste zicht heel simpel, maar het is best lastig.

Deze prent verscheen eerder al op het internet, maar onlangs ging het opnieuw compleet viraal nadat de afbeelding nog eens op Twitter werd gepost.

We zien een familie tijgers in de wildernis. De meeste mensen zien vrijwel meteen de twee volwassen tijgers en hun twee welpjes. Maar er staan meer tijgers op de afbeelding. En slechts weinig mensen kunnen ze vinden!

Zie jij hoeveel tijgers er op deze prent staan?

Twitter / EF Neer

We zullen een kleine tip geven: het zijn er meer dan tien!

De tijgers zijn heel moeilijk te vinden, maar volgens de Daily Mail zijn het er zestien. Maar sommige mensen vinden er nog meer! Tel ze zelf maar een keertje!

Twitter / EF Neer

We moeten wel toegeven dat niet alle tijgers even makkelijk te herkennen zijn.

Het is altijd heel interessant om te zien hoe onze hersenen ons soms voor de gek houden! Hoeveel tijgers had jij gezien?

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder