Connect with us

Economie

Vriendin van soldaat verkoopt zijn hond op online marktplaats terwijl hij op buitenlandse missie is.

Heb zo’n vriendin!

Honden zijn echt de beste vriend van de mens. Vrienden en partners komen en gaan, maar onze trouwe viervoeters blijven altijd aan onze zijde.

Het is een hechte band waar niemand tussen kan komen. Daarom zijn we zo verontwaardigd over wat deze vrouw deed.

Stel je eens voor dat je een soldaat bent op buitenlandse missie en je ontdekt dat je hond verkocht werd … door je eigen vriendin. Dat was het geval voor deze man, die zijn vertrouwen aan de verkeerde persoon gegeven had en nu moest hij een manier vinden om zijn hond terug te krijgen.

Robert Gabbert had de Shiba hond van toen ze nog een puppy was en ze werden algauw de beste vrienden.

Buitenlandse missie

Helaas moesten ze een lange tijd gescheiden van elkaar doorbrengen omdat Robert soldaat is in het Amerikaans leger. Robert moest regelmatig op buitenlandse missie in Afghanistan.

Tijdens zijn eerste missie, stuurde hij zijn hond naar zijn vader. Dat verliep uiteraard zonder problemen. Maar tijdens een volgende missie in 2014 bood zijn vriendin aan om voor de hond te zorgen.

Maar nu Robert niet thuis was, had de vriendin blijkbaar problemen om voor de hond te zorgen. Robert had haar gezegd dat ze de hond altijd naar zijn vader mocht brengen als er een probleem was.

Een vreselijke daad

Maar in plaats daarvan deed ze iets onverwachts.

De vader van Robert vertelde aan The Daily Mail: “Ze heeft me nooit gebeld. Het volgende wat we weten, is dat ze de hond verkocht op het internet.”

Robert was natuurlijk kapot van verdriet toen hij het nieuws hoorde. “Dat is zijn kindje. Hij kocht de hond voor zijn eerste missie”, vertelde zijn vader.

Het viraal ging snel viraal en mensen konden niet geloven dat iemand tot zoiets in staat kan zijn. De vrouw had de hond gewoon op een online marktplaats te koop gezet!

;

Het verhaal verspreidde zich als een lopend vuurtje en ook de mensen die de hond Baxter gekocht hadden, kregen er lucht van. De familie die de hond gekocht had, wist uiteraard van niets en ze voelden zich ellendig.

De kinderen van de familie waren al gehecht geraakt aan de hond, maar de ouders namen de enige correcte beslissing. De soldaat werd herenigd met zijn geliefde viervoeter!

We kunnen er met ons verstand niet bij dat iemand zoiets kan doen. Maar we zijn heel blij dat dit verhaal een happy end heeft!

Lees verder

Economie

Ernstig ongeluk Patricia Paay: ‘De ellende houdt maar niet op’

Patricia Paay viel eind vorige maand in haar woning in het Brabantse Wernhout van de trap. Ze maakte een flinke smak en de diva wist meteen dat het foute boel was. Paay vertelt openhartig over hoe het nu met haar gaat in een interview.

Patricia had net haar heupoperatie achter de rug, toen het helemaal misging. Ze raakte haar evenwicht kwijt toen ze bovenaan de trap stond en viel voorover. Dat ze überhaupt gevallen is, kan ze zich nog maar vaag herinneren. ‘Toen ik naar beneden stortte dacht ik gelijk: dit loopt slecht af. Ik hoorde mijn botten gewoon breken, mijn prothese schoot los. Heel even was ik zelfs buiten westen. Dat ik slechts een wondje aan mijn hand heb, terwijl ik dwars door het raam ben gevlogen, mag een wonder heten. Ik had mijn nek wel kunnen breken.’

Ziekenhuis

Paay moest met spoed naar het ziekenhuis. ‘De doktoren keken allesbehalve vrolijk en vertelden me dat ik hier voorlopig moet blijven. De gebroken botten moeten, door complete rust te houden, weer helen. De val was echt een enorme klap. Ik kon aanvankelijk door de pijn niet meer praten.’ Ze vervolgt: ‘Ik zit weer vol pijnstillers en krijg zelfs morfine. Daar word ik enorm zweverig van. Slapen is momenteel ook een drama, ik slaap heel slecht. Wat een pech, de ellende houdt maar niet op.’

Revalidatie

De diva is nog wel even uit de running, want haar revalidatie gaat zeker één jaar duren. Een flinke tegenslaag voor Patricia, want zo loopt ze ook heel wat inkomsten mis. Niet alleen zou ze meedoen aan Het Perfecte Plaatje, ook was ze gestrikt voor een programma waarin kijkers BN’ers kunnen bellen met hun problemen. Als kostwinnaar moet Robbert nu zorgen dat ze hun hoofd boven water kunnen houden. ‘Er stonden nog meer klussen op de agenda, die gaan allemaal niet door. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van.’

Lees verder

Economie

Peter Gillis (60 jaar) triest nieuws: Helaas overleden

Peter Gillis verloor in maart 2019 zijn lieve moeder. Hij heeft het nog steeds erg moeilijk met het verlies.

Peter Gillis deelt een emotioneel bericht op Instagram. Hij plaatst een mooie foto van ‘Ma Gillis’ en schrijft er een tekst bij.

“Ma zou vandaag 92 jaar geworden zijn”, lezen we. “Ondanks dat ik samen met Nicol nog in Italië ben, hebben we een mooi bloemstuk laten plaatsen op het graf.”

Peter heeft nog een boodschap voor zijn moeder zaliger. “We denken aan je en missen je nog iedere dag.”

Lees verder

Economie

Videobewijs gelekt: ‘Peter Gillis en zijn Nicol Kremers definitief uit elkaar!’

De relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers ligt al een behoorlijke tijd onder een vergrootglas. Niet alleen het leeftijdsverschil tussen de 60-jarige parkondernemer en zijn 32-jarige vriendin is gigantisch. Wie Massa is Kassa een beetje volgt ziet dat ongeveer ieder gesprek tussenbeide op een soort klein ruzietje lijkt. Niet de meest gezellige relatie dus. Daarbij zijn er al talloze geruchten rondgegaan over Nicol die het gezellig zou hebben gehad met andere mannen. Er zijn inmiddels foto’s én video’s van Nicol met andere mannen. In de laatste video is een vrouw te zien die behoorlijk veel op Nicol lijkt terwijl ze staat te zoenen met een onbekende man op een parkeerplaats. Evert Santegoeds heeft contact opgenomen: “Zij laat aan ons weten dat ze dat helemaal niet is. Ze zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom om op een parkeerterrein gewoon ga lopen tongworstelen met iemand…’”

Peter Gillis weg bij Nicol Kremers!

Nicol laat dus weten dat ze niet zo stom is om dat te doen in het openbaar. Veel mensen betwijfelen dat. Toch is de beroemde ‘Code Rood’ van Peter uitgebleven, deze code gebruikt Peter om nieuws over hem af te doen als ‘nep’. In de tijd waarin het bijt-incident aan het licht kwam werd deze ‘Code Rood’ ook afgekondigd door Peter.

Achteraf bleek dat Peter wél in de neus en rug van zijn vriendin had gebeten waardoor ‘Code Rood’ dus een tikkeltje ongeloofwaardig is geworden. De twee zijn ná dat incident echter onophoudelijk samen gezien, zowel in Nederland als in het buitenland. Daar lijkt nu voor het eerst verandering in te zijn gekomen, Peter is zónder Nicol gespot. De heren van Roddelpraat hebben opnieuw een video ontvangen, ditmaal van een héél eenzame Peter:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Trending