-

Economie

Vriendin van soldaat verkoopt zijn hond op online marktplaats terwijl hij op buitenlandse missie is.

Heb zo’n vriendin!

Honden zijn echt de beste vriend van de mens. Vrienden en partners komen en gaan, maar onze trouwe viervoeters blijven altijd aan onze zijde.

Het is een hechte band waar niemand tussen kan komen. Daarom zijn we zo verontwaardigd over wat deze vrouw deed.

Stel je eens voor dat je een soldaat bent op buitenlandse missie en je ontdekt dat je hond verkocht werd … door je eigen vriendin. Dat was het geval voor deze man, die zijn vertrouwen aan de verkeerde persoon gegeven had en nu moest hij een manier vinden om zijn hond terug te krijgen.

Robert Gabbert had de Shiba hond van toen ze nog een puppy was en ze werden algauw de beste vrienden.

Buitenlandse missie

Helaas moesten ze een lange tijd gescheiden van elkaar doorbrengen omdat Robert soldaat is in het Amerikaans leger. Robert moest regelmatig op buitenlandse missie in Afghanistan.

Tijdens zijn eerste missie, stuurde hij zijn hond naar zijn vader. Dat verliep uiteraard zonder problemen. Maar tijdens een volgende missie in 2014 bood zijn vriendin aan om voor de hond te zorgen.

Maar nu Robert niet thuis was, had de vriendin blijkbaar problemen om voor de hond te zorgen. Robert had haar gezegd dat ze de hond altijd naar zijn vader mocht brengen als er een probleem was.

Een vreselijke daad

Maar in plaats daarvan deed ze iets onverwachts.

De vader van Robert vertelde aan The Daily Mail: “Ze heeft me nooit gebeld. Het volgende wat we weten, is dat ze de hond verkocht op het internet.”

Robert was natuurlijk kapot van verdriet toen hij het nieuws hoorde. “Dat is zijn kindje. Hij kocht de hond voor zijn eerste missie”, vertelde zijn vader.

Het viraal ging snel viraal en mensen konden niet geloven dat iemand tot zoiets in staat kan zijn. De vrouw had de hond gewoon op een online marktplaats te koop gezet!

;

Het verhaal verspreidde zich als een lopend vuurtje en ook de mensen die de hond Baxter gekocht hadden, kregen er lucht van. De familie die de hond gekocht had, wist uiteraard van niets en ze voelden zich ellendig.

De kinderen van de familie waren al gehecht geraakt aan de hond, maar de ouders namen de enige correcte beslissing. De soldaat werd herenigd met zijn geliefde viervoeter!

We kunnen er met ons verstand niet bij dat iemand zoiets kan doen. Maar we zijn heel blij dat dit verhaal een happy end heeft!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder