Connect with us

Economie

Vriendin van soldaat verkoopt zijn hond op online marktplaats terwijl hij op buitenlandse missie is.

Heb zo’n vriendin!

Honden zijn echt de beste vriend van de mens. Vrienden en partners komen en gaan, maar onze trouwe viervoeters blijven altijd aan onze zijde.

Het is een hechte band waar niemand tussen kan komen. Daarom zijn we zo verontwaardigd over wat deze vrouw deed.

Stel je eens voor dat je een soldaat bent op buitenlandse missie en je ontdekt dat je hond verkocht werd … door je eigen vriendin. Dat was het geval voor deze man, die zijn vertrouwen aan de verkeerde persoon gegeven had en nu moest hij een manier vinden om zijn hond terug te krijgen.

Robert Gabbert had de Shiba hond van toen ze nog een puppy was en ze werden algauw de beste vrienden.

Buitenlandse missie

Helaas moesten ze een lange tijd gescheiden van elkaar doorbrengen omdat Robert soldaat is in het Amerikaans leger. Robert moest regelmatig op buitenlandse missie in Afghanistan.

Tijdens zijn eerste missie, stuurde hij zijn hond naar zijn vader. Dat verliep uiteraard zonder problemen. Maar tijdens een volgende missie in 2014 bood zijn vriendin aan om voor de hond te zorgen.

Maar nu Robert niet thuis was, had de vriendin blijkbaar problemen om voor de hond te zorgen. Robert had haar gezegd dat ze de hond altijd naar zijn vader mocht brengen als er een probleem was.

Een vreselijke daad

Maar in plaats daarvan deed ze iets onverwachts.

De vader van Robert vertelde aan The Daily Mail: “Ze heeft me nooit gebeld. Het volgende wat we weten, is dat ze de hond verkocht op het internet.”

Robert was natuurlijk kapot van verdriet toen hij het nieuws hoorde. “Dat is zijn kindje. Hij kocht de hond voor zijn eerste missie”, vertelde zijn vader.

Het viraal ging snel viraal en mensen konden niet geloven dat iemand tot zoiets in staat kan zijn. De vrouw had de hond gewoon op een online marktplaats te koop gezet!

;

Het verhaal verspreidde zich als een lopend vuurtje en ook de mensen die de hond Baxter gekocht hadden, kregen er lucht van. De familie die de hond gekocht had, wist uiteraard van niets en ze voelden zich ellendig.

De kinderen van de familie waren al gehecht geraakt aan de hond, maar de ouders namen de enige correcte beslissing. De soldaat werd herenigd met zijn geliefde viervoeter!

We kunnen er met ons verstand niet bij dat iemand zoiets kan doen. Maar we zijn heel blij dat dit verhaal een happy end heeft!