-

Economie

Realityster die zich tot geloof heeft bekeerd, betrapt op winkeldiefstal en brengt geloof in opspraak

Twee maanden geleden maakte Jørney Hendrikx bekend dat ze de weg van Allah volgt en zich tot de islam heeft bekeerd.

Haar bekering ging gepaard met ingrijpende veranderingen, zoals het dragen van een sluier en het opvoeden van haar kinderen volgens islamitische principes.

Haar partner, die moslim is, speelde vermoedelijk een rol in deze keuze, maar oordelen doen we niet, aangezien alleen God dat recht heeft, toch?

Onlangs gaf Hendrikx een interview in het NPO3-programma Spot On, waarin ze openhartig sprak over haar bekering.

Tijdens de uitzending brak ze in tranen uit, dankbaar voor de hulp die ze van Allah heeft ontvangen. Zonder Hem wist ze niet eens wat voor moeder ze zou zijn geweest.

Helaas heeft Hendrikx nu negatieve aandacht getrokken. Ze is betrapt op winkeldiefstal bij de Kruidvat.

Ze ging de winkel binnen met een kinderwagen, pakte een bijtring uit de verpakking en verliet de winkel zonder te betalen. Het incident werd vastgelegd op camerabeelden.

Omdat Jørney Hendrikx bekendheid geniet, ontving ze al snel een bericht op Instagram waarin haar werd gevraagd om het bedrag van €2,99 te betalen voor de gestolen goederen. Het is immers niet gepast om spullen te stelen.

In haar reactie schreef ze: “Oh sorry, ja ik wilde het snel aan mijn dochter geven, ze huilde. Maar dat was geen excuus om niet te betalen.” Ze beloofde het bedrag deze week nog te komen voldoen en bedankte de persoon voor het bericht.

Echter, kort daarna verwijderde Jørney haar reactie. De medewerker van Kruidvat onthulde dat ze betrapt was en dat ze hoopte dat het niet aan het licht zou komen.

Helaas voor haar waren er screenshots gemaakt. Als je mevrouw Jørney Hendrikx in je winkel ziet, is het wellicht verstandig om een beveiliger een oogje in het zeil te laten houden.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder