-

Economie

Vaderleeuw moet babysitten op vijf onstuimige welpjes en hij heeft zijn klauwen vol.

De koning van het dierenrijk heeft het niet altijd gemakkelijk.

Nadat we wekenlang amper buiten mochten, weten de meeste mensen ondertussen wat het is om dag in dag uit met kinderen thuis te zitten. Dat is iets wat ook Singa de leeuw mocht ondervinden. En dat leverde heel mooie foto’s op!

De mamaleeuwin was een poosje afwezig, dus moest papa aan de slag om voor zijn vijf ondeugende welpjes te zorgen.

Klauwen vol

De trotse papaleeuw doet wat hij kan, maar hij heeft de grootste moeite om zijn kinderen onder controle te houden.

De leeuwenfamilie woont in de Belgische dierentuin Pakawi Park. De moeder genaamd JJ was even afwezig omdat ze een medische ingreep moest ondergaan.

Fotograaf Linda Smit legde uit aan The Daily Mail: “De moeder was aangevallen door een andere leeuwin. Ze had meerdere verwondingen en moest enkele weken van de welpjes gescheiden worden om te herstellen. Dus was het aan papa om voor hen te zorgen.”

De papaleeuw probeerde de baby’s op te tillen, net zoals mama dat doet, maar dat lukte niet al te best. De arme papa heeft immers niet dezelfde ervaring als mama.

Linda vertelde: “Hoewel hij erg behoedzaam was met de welpjes, krijsten ze telkens hij dichterbij kwam en ze probeerde op te pakken. Hij was erg verdraagzaam, maar werd wel een beetje chagrijnig toen ze zijn staart beten.”

De kleintjes konden hun geluk niet op toen mama eindelijk weer thuis was. Dit zijn zo’n schattige foto’s! We hebben zelfs een beetje te doen met de koning van het dierenrijk.

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder