-

Economie

Tiener springt in kanaal om verdrinkende peuter te redden.

Laten we deze held overladen met hartjes!

Het 15 maanden oude zoontje van Becca, Reggie, rende op volle snelheid in de richting van een kanaal en viel erin. Een alerte tiener die het zag gebeuren, wist meteen wat hem te doen stond. Hij dook het kleintje achterna en redde hem van de verdrinkingsdood.

Alle ouders weten dat je je kleintjes altijd goed in de gaten moet houden. Je draait even je rug en weg zijn ze.

Zeker wanneer peuters pas leren lopen, hebben ze een onweerstaanbare drang om de wereld te verkennen.

Dat is ook wat Becca Hampton uit Engeland moest ondervinden. De moeder getuigde aan de Yorkshire Evening Post over haar zoontje Reggie en zijn geweldige redder Ryley.

Becca zat onlangs met haar twee kinderen in de tuin. Ze had echter niet opgemerkt dat Reggie het tuinhek had geopend en op volle snelheid naar het nabijgelegen kanaal rende.

Een heldhaftige tiener, die toevallig in de buurt was, zag het allemaal gebeuren. Ryley (15) was met zijn honden aan het wandelen toen hij het kleintje naar het water zag rennen. Op het ogenblik dat hij Reggie in het water hoorde vallen, sprong de jongeman er onmiddellijk achteraan.

Ryley verklaarde: “Het was een geluk dat ik daar was, want dertig seconden later en hij was er niet meer geweest.” De tiener redde de peuter van een verschrikkelijke verdrinkingsdood en met de hulp van enkele andere omstanders konden ze Reggie op het droge krijgen.

Mama Becca is de beschermengel van haar zoon eeuwig dankbaar. Op Facebook postte ze een foto van haar zoontje en Ryley met de tekst:

“Deze foto wordt afgedrukt, in een lijstje geplaatst en zo neergezet dat Reggie hem kan zien, zodat hij weet wie zijn beschermengel is. Reggie zal altijd weten wie deze held is en we zullen eeuwig bij jou in het krijt staan.”

Wat een geweldige actie van Ryley! Becca was overmand door schuldgevoel, maar dit kan elke ouder overkomen. We zijn zo blij dat dit verhaal een happy end kent!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder