-

Economie

Tiener springt in kanaal om verdrinkende peuter te redden.

Laten we deze held overladen met hartjes!

Het 15 maanden oude zoontje van Becca, Reggie, rende op volle snelheid in de richting van een kanaal en viel erin. Een alerte tiener die het zag gebeuren, wist meteen wat hem te doen stond. Hij dook het kleintje achterna en redde hem van de verdrinkingsdood.

Alle ouders weten dat je je kleintjes altijd goed in de gaten moet houden. Je draait even je rug en weg zijn ze.

Zeker wanneer peuters pas leren lopen, hebben ze een onweerstaanbare drang om de wereld te verkennen.

Dat is ook wat Becca Hampton uit Engeland moest ondervinden. De moeder getuigde aan de Yorkshire Evening Post over haar zoontje Reggie en zijn geweldige redder Ryley.

Becca zat onlangs met haar twee kinderen in de tuin. Ze had echter niet opgemerkt dat Reggie het tuinhek had geopend en op volle snelheid naar het nabijgelegen kanaal rende.

Een heldhaftige tiener, die toevallig in de buurt was, zag het allemaal gebeuren. Ryley (15) was met zijn honden aan het wandelen toen hij het kleintje naar het water zag rennen. Op het ogenblik dat hij Reggie in het water hoorde vallen, sprong de jongeman er onmiddellijk achteraan.

Ryley verklaarde: “Het was een geluk dat ik daar was, want dertig seconden later en hij was er niet meer geweest.” De tiener redde de peuter van een verschrikkelijke verdrinkingsdood en met de hulp van enkele andere omstanders konden ze Reggie op het droge krijgen.

Mama Becca is de beschermengel van haar zoon eeuwig dankbaar. Op Facebook postte ze een foto van haar zoontje en Ryley met de tekst:

“Deze foto wordt afgedrukt, in een lijstje geplaatst en zo neergezet dat Reggie hem kan zien, zodat hij weet wie zijn beschermengel is. Reggie zal altijd weten wie deze held is en we zullen eeuwig bij jou in het krijt staan.”

Wat een geweldige actie van Ryley! Becca was overmand door schuldgevoel, maar dit kan elke ouder overkomen. We zijn zo blij dat dit verhaal een happy end kent!

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder