Connect with us

Economie

Stiefdochter Samantha niet te spreken over zwangerschap.

Nadat Samantha de Jong in het ziekenhuis belandde na een zwaar ongeluk, ontdekten de dokters dat ze in verwachting was. Dat was ook voor Barbie en haar vriend zelf een grote verrassing. De baby is zeer welkom en de blondine vertelt honderduit over haar geluk.

‘Graag geslacht delen’.

Samantha vertelde aan weekblad Story: “Ik ben op 6 december uitgerekend. Alles lijkt goed te gaan. We hebben ook een NIPT-test laten doen. Niet alleen om erachter te komen of ons kindje gezond is, maar we willen ook graag het geslacht weten.” Het zijn de dochters van Gerrit die het geslacht zullen horen. Dat gaan zij dan op een gender reveal party aan de aanstaande ouders onthullen.

Niet alle dochters blij

Maar niet alle drie de kinderen van Gerrit zijn even blij met het nieuws. Gerrit heeft overigens ook al twee kleinkinderen. Gerrit onthulde: “Toen mijn jongste dochter hoorde dat Samantha zwanger was, zei ze: ‘Opa wordt dus weer vader’. Ze was er op zijn zachtst gezegd niet blij mee.” Maar Gerrit zegt dat ze ondertussen bijgedraaid is en dat al zijn kinderen het geweldig vinden om er binnenkort een halfzusje of halfbroertje bij te krijgen.

De twee denken zelfs aan trouwen! Daarover verklapte Samantha: “Ik heb Gerrit al gezegd waar ik ten huwelijk gevraagd wil worden. Hij mag de datum bepalen. Dat vind ik een leuke verrassing.”

View this post on Instagram

Heerlijk om samen met de liefde van je leven te zijn ???

A post shared by Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) on