-

Economie

Sprookje tussen Peter Jan Rens (69) en Virginia (26) definitief voorbij.

Peter Jan Rens (69) en Virginia van Eck (26) zijn geen koppel meer. Het spraakmakende stelletje bevestigt het nieuws aan Privé. Het is niet de eerste keer dat ze uit elkaar zijn, maar nu lijkt het definitief over en uit.

Ze waren zeven jaar lang een setje en hebben samen twee kinderen. De liefde is nu zwaar bekoeld, want Virginia zou zelfs al een ander hebben. Er circuleerden al langer geruchten dat hun relatie in zwaar weer verkeerde. Op Facebook hintte Virginia eerder al op huwelijksproblemen. Ze schreef: “Houden van is ook loslaten. Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden.”

Niet de eerste keer

Aan het weekblad liet het koppel wel weten dat ze ‘oké’ zijn. Ze hebben dus geen zware ruzie. Het is niet de eerste keer dat het stel uit elkaar is. In 2014 verliet Virginia haar man ook al eens om dan later weer bij hem terug te keren.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder