Connect with us

Economie

Politie vindt tien gestolen pups terug in woning Heusden.

In het Brabantse Beers waren woensdagavond tien kleine pups gestolen. Een wijkagent deelt nu op de social media het heuglijke nieuws dat de hondjes werden teruggevonden in een woning in Heusden.

De hondjes werden vorige week gestolen van hun eigenaar. De moeder werd naar verluidt op een heel nare manier om het leven gebracht. Het baasje van de puppy’s deed aangifte, waarop de politie een onderzoek begon. Op basis van tips kwam de politie op het spoor van een woning in Heusden. Daar vond de politie de hondjes.

Verder onderzoek

De wijkagent schreef op Instagram: “De pups waren erg energiek en leken in goede gezondheid te verkeren. Ze werden in beslag genomen en op het bureau direct opgehaald door de eigenaren.” De hondjes worden onderzocht door de dierenarts.

Hoewel de politie de zaak nog verder onderzoekt, is er een verdachte in beeld.