-

Economie

Politie vindt tien gestolen pups terug in woning Heusden.

In het Brabantse Beers waren woensdagavond tien kleine pups gestolen. Een wijkagent deelt nu op de social media het heuglijke nieuws dat de hondjes werden teruggevonden in een woning in Heusden.

De hondjes werden vorige week gestolen van hun eigenaar. De moeder werd naar verluidt op een heel nare manier om het leven gebracht. Het baasje van de puppy’s deed aangifte, waarop de politie een onderzoek begon. Op basis van tips kwam de politie op het spoor van een woning in Heusden. Daar vond de politie de hondjes.

Verder onderzoek

De wijkagent schreef op Instagram: “De pups waren erg energiek en leken in goede gezondheid te verkeren. Ze werden in beslag genomen en op het bureau direct opgehaald door de eigenaren.” De hondjes worden onderzocht door de dierenarts.

Hoewel de politie de zaak nog verder onderzoekt, is er een verdachte in beeld.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder