-

Economie

Piepjong ventje blaast jury omver met betoverend mooie Frank Sinatra-cover.

De spontaniteit en de eerlijkheid van kinderen is iets waar we als volwassenen nog iets van kunnen leren. Deze hartverwarmende video van een piepjong en getalenteerd ventje moesten we gewoon met jullie delen!

De video gaat al enkele jaren mee, maar blijft geweldig om te kijken. Robbie (7) is grote fan van Frank Sinatra. Het ventje loopt het podium op met een stijlvol pak en iconische hoed, die meteen aan de superster doen denken.

Twee doelen

Het publiek was meteen voor hem gewonnen. Nu moest hij alleen nog de jury zien te overtuigen. Robbie had twee doelen voor ogen: zijn mama het beste verjaardagscadeau ooit geven en zingen!

Ook zijn tante is aanwezig om de jongen aan te moedigen. Robbie laat een jurylid even weten dat ze nog single is en hem wel aardig vindt. Zo haalt het ventje ook de lachers op zijn hand! Wat een gevoel voor humor!

Dan vraagt de jury of hij klaar is om te zingen. Robbie steekt zijn kleine duimpje op naar de geluidsman achter de schermen en daar gaat ie!

Robbie koos voor My Way van Frank Sinatra. Het is ongelofelijk om te zien hoe zo’n jong ventje zo’n geweldige stem heeft!

Het optreden van de kleine jongen was een geweldig succes. Hij slaagde erin om de jury en het publiek helemaal omver te blazen.

Bekijk de video hieronder! Je zult er geen spijt van krijgen!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder