-

Economie

Piepjong ventje blaast jury omver met betoverend mooie Frank Sinatra-cover.

De spontaniteit en de eerlijkheid van kinderen is iets waar we als volwassenen nog iets van kunnen leren. Deze hartverwarmende video van een piepjong en getalenteerd ventje moesten we gewoon met jullie delen!

De video gaat al enkele jaren mee, maar blijft geweldig om te kijken. Robbie (7) is grote fan van Frank Sinatra. Het ventje loopt het podium op met een stijlvol pak en iconische hoed, die meteen aan de superster doen denken.

Twee doelen

Het publiek was meteen voor hem gewonnen. Nu moest hij alleen nog de jury zien te overtuigen. Robbie had twee doelen voor ogen: zijn mama het beste verjaardagscadeau ooit geven en zingen!

Ook zijn tante is aanwezig om de jongen aan te moedigen. Robbie laat een jurylid even weten dat ze nog single is en hem wel aardig vindt. Zo haalt het ventje ook de lachers op zijn hand! Wat een gevoel voor humor!

Dan vraagt de jury of hij klaar is om te zingen. Robbie steekt zijn kleine duimpje op naar de geluidsman achter de schermen en daar gaat ie!

Robbie koos voor My Way van Frank Sinatra. Het is ongelofelijk om te zien hoe zo’n jong ventje zo’n geweldige stem heeft!

Het optreden van de kleine jongen was een geweldig succes. Hij slaagde erin om de jury en het publiek helemaal omver te blazen.

Bekijk de video hieronder! Je zult er geen spijt van krijgen!

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder