Connect with us

Economie

Piepjong ventje blaast jury omver met betoverend mooie Frank Sinatra-cover.

De spontaniteit en de eerlijkheid van kinderen is iets waar we als volwassenen nog iets van kunnen leren. Deze hartverwarmende video van een piepjong en getalenteerd ventje moesten we gewoon met jullie delen!

De video gaat al enkele jaren mee, maar blijft geweldig om te kijken. Robbie (7) is grote fan van Frank Sinatra. Het ventje loopt het podium op met een stijlvol pak en iconische hoed, die meteen aan de superster doen denken.

Twee doelen

Het publiek was meteen voor hem gewonnen. Nu moest hij alleen nog de jury zien te overtuigen. Robbie had twee doelen voor ogen: zijn mama het beste verjaardagscadeau ooit geven en zingen!

Ook zijn tante is aanwezig om de jongen aan te moedigen. Robbie laat een jurylid even weten dat ze nog single is en hem wel aardig vindt. Zo haalt het ventje ook de lachers op zijn hand! Wat een gevoel voor humor!

Dan vraagt de jury of hij klaar is om te zingen. Robbie steekt zijn kleine duimpje op naar de geluidsman achter de schermen en daar gaat ie!

Robbie koos voor My Way van Frank Sinatra. Het is ongelofelijk om te zien hoe zo’n jong ventje zo’n geweldige stem heeft!

Het optreden van de kleine jongen was een geweldig succes. Hij slaagde erin om de jury en het publiek helemaal omver te blazen.

Bekijk de video hieronder! Je zult er geen spijt van krijgen!