Connect with us

Economie

Oma (103) kraakt ijskoud biertje om te vieren dat ze corona versloeg.

Een over-overgrootmoeder (103) kraakte een ijskoud biertje in haar bed om te vieren dat ze het coronavirus had overwonnen. Jenny Stejna nipte eerder deze maand van haar favoriete biertje in haar verzorgingstehuis in Easton in de Amerikaanse staat Massachusetts.

De kleindochter van Jenny, Shelley Gunn, kan haar geluk niet op dat oma de ziekte overwon. Ze ging er na de diagnose van uit dat dit het afscheid betekende.

De bejaarde dame, die twee kinderen heeft, drie kleinkinderen, vier achterkleinkinderen en drie achterachterkleinkinderen, kreeg begin mei lichte koorts.

Haar toestand verslechterde tot het punt waarop ze niet meer besefte wat er aan de hand was. Haar familie kreeg te horen dat ze afscheid moesten nemen nu ze nog een beetje lucide was.

Shelley zei dat haar man Adam had gevraagd of ze klaar was om naar de hemel te gaan. Daarop antwoordde ze vastberaden: “Wees maar zeker van wel!”

Maar gelukkig werd de ergste vrees van de familie geen werkelijkheid en algauw begon de kranige oma te genezen.

Adam Gunn zei dat het kiekje van zijn oma met het biertje haar persoonlijkheid nog het beste samenvat. Hij legde uit: “Deze kranige, oude Poolse oma van ons heeft officieel het coronavirus verslagen.”

Daar drinken we er eentje op! Proost!