-

Economie

Oma (103) kraakt ijskoud biertje om te vieren dat ze corona versloeg.

Een over-overgrootmoeder (103) kraakte een ijskoud biertje in haar bed om te vieren dat ze het coronavirus had overwonnen. Jenny Stejna nipte eerder deze maand van haar favoriete biertje in haar verzorgingstehuis in Easton in de Amerikaanse staat Massachusetts.

De kleindochter van Jenny, Shelley Gunn, kan haar geluk niet op dat oma de ziekte overwon. Ze ging er na de diagnose van uit dat dit het afscheid betekende.

De bejaarde dame, die twee kinderen heeft, drie kleinkinderen, vier achterkleinkinderen en drie achterachterkleinkinderen, kreeg begin mei lichte koorts.

Haar toestand verslechterde tot het punt waarop ze niet meer besefte wat er aan de hand was. Haar familie kreeg te horen dat ze afscheid moesten nemen nu ze nog een beetje lucide was.

Shelley zei dat haar man Adam had gevraagd of ze klaar was om naar de hemel te gaan. Daarop antwoordde ze vastberaden: “Wees maar zeker van wel!”

Maar gelukkig werd de ergste vrees van de familie geen werkelijkheid en algauw begon de kranige oma te genezen.

Adam Gunn zei dat het kiekje van zijn oma met het biertje haar persoonlijkheid nog het beste samenvat. Hij legde uit: “Deze kranige, oude Poolse oma van ons heeft officieel het coronavirus verslagen.”

Daar drinken we er eentje op! Proost!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder