Connect with us

Economie

Oma (103) kraakt ijskoud biertje om te vieren dat ze corona versloeg.

Een over-overgrootmoeder (103) kraakte een ijskoud biertje in haar bed om te vieren dat ze het coronavirus had overwonnen. Jenny Stejna nipte eerder deze maand van haar favoriete biertje in haar verzorgingstehuis in Easton in de Amerikaanse staat Massachusetts.

De kleindochter van Jenny, Shelley Gunn, kan haar geluk niet op dat oma de ziekte overwon. Ze ging er na de diagnose van uit dat dit het afscheid betekende.

De bejaarde dame, die twee kinderen heeft, drie kleinkinderen, vier achterkleinkinderen en drie achterachterkleinkinderen, kreeg begin mei lichte koorts.

Haar toestand verslechterde tot het punt waarop ze niet meer besefte wat er aan de hand was. Haar familie kreeg te horen dat ze afscheid moesten nemen nu ze nog een beetje lucide was.

Shelley zei dat haar man Adam had gevraagd of ze klaar was om naar de hemel te gaan. Daarop antwoordde ze vastberaden: “Wees maar zeker van wel!”

Maar gelukkig werd de ergste vrees van de familie geen werkelijkheid en algauw begon de kranige oma te genezen.

Adam Gunn zei dat het kiekje van zijn oma met het biertje haar persoonlijkheid nog het beste samenvat. Hij legde uit: “Deze kranige, oude Poolse oma van ons heeft officieel het coronavirus verslagen.”

Daar drinken we er eentje op! Proost!

Lees verder

Economie

Heel veel kritiek op Maxime Meiland: “Dit kun je écht niet maken!”

Maxime Meiland zit natuurlijk, net zoals de rest van de wereld, ook in hetzelfde schuitje. Ze moeten zoveel mogelijk binnenblijven, afstand houden en er is nauwelijks werk. Ook zullen er in het Chateau geen bezoekers zijn en daarmee vallen veel inkomsten dus weg. De blonde dochter van Martien plaatste dit weekend een aantal foto’s op social media. Direct daarop volgde een golf aan negatieve reacties hierop.

Ze zou met haar 325.000 volgers een slecht voorbeeld geven. Ze staat namelijk op de foto knuffelend met anderen en er is een sigaret vol in beeld. Begin dit jaar was er nog behoorlijk veel ophef om de hoeveelheid drank en sigaretten die voorbij komen bij influencers op social media. Volgers, waaronder kinderen en tieners, zouden hiermee een slecht voorbeeld voorgeschoteld krijgen.

Maxime Meiland bedolven onder kritiek

En daardoor barst het onder de foto van de blondine van de negatieve comments. “Die peuk kan echt niet meer hoor!” en “Mag die sigaret weg?” zijn bijvoorbeeld te lezen. Ook reageert iemand met “Wel jammer dat jullie bezoek geen 1.5 meter afstand houdt…”

 

Lees verder

Economie

Maxime Meiland zit flink in de problemen als we dit zien!

Maxime Meiland heeft haar eigen kledinglijn opgestart en via Linda Meiden hebben we al een paar kledingstukken kunnen zien. Maar RTL Boulevard heeft even uitgezocht waar die kledingstukken vandaan zouden komen. En jawel, er zijn er een aantal gevonden die gewoon op de welbekende Chinese groothandel-site staan, AliExpress.

We hebben hierop nog geen reacties kunnen vinden van de blonde kasteelvrouw. Maar foto’s die gepubliceerd zijn van de stukken spreken boekdelen. Er zijn namelijk gewoonweg geen verschillen te vinden.

Kledinglijn Maxime Meiland van AliExpress?

Het kan natuurlijk allemaal heel toevallig zijn. Of er zijn een paar Chinezen heel erg fan van de kledinglijn van de blondine dat ze het zo snel hebben kunnen namaken. Maar we gokken dat dit niet heel gunstig gaat zijn voor de verkoop. Talloze media hebben al geschreven over dit gebeuren en op social media laten veel mensen ook weten dat ze dit niet vinden kunnen. Zie de voorbeelden hieronder:

Lees verder

Economie

Maxime Meiland laat mannen kwijlend achter aan rand van zwembad

Wat een heerlijk weertje was het de afgelopen zeg! En de komende dagen blijft het lenteweer gelukkig nog even ronddwalen in Nederland. Tijd dus om de tuin wat op te knappen, de tuinstoelen schoon te maken en de barbecue uit de schuur te halen.

Niet alleen in Nederland is het heerlijk lenteweer. Ook in Frankrijk, waar de familie Meiland nog altijd verblijft is het heerlijk vertoeven in de zon. “Het was redelijk goed weer vandaag”, schrijft ze bij de foto van haarzelf.

Fans zijn onder de indruk van Maxime Meiland

Haar volgens zijn flink onder de indruk van de foto en overladen haar met likes en positieve reacties. “Wat ben je knap”, “Je bent zo mooi”, “Hey, ik wil met je trouwen”, is zomaar een greep uit de lovende reacties op het zomerse kiekje.

 

Lees verder

Trending