-

Economie

Meisje maakt selfie voor spiegel, maar mist gênant moment van vriend op de achtergrond.

Deze jongedame poseerde nietsvermoedend voor de spiegel om een selfie te maken. Helaas voor haar had ze het gênante momentje van haar vriendje op de achtergrond compleet over het hoofd gezien.

De foto stond precies een half uur online toen Shannon (22) uit Gloucestershire de gigantische blunder besefte. Volgers met een arendsoog hadden namelijk gezien dat haar vriend op de achtergrond zijn achterwerk aan het afvegen was.

De jongedame verklaarde achteraf: “Ik was bij hem toen ik het besefte. En we hadden meteen tranen in de ogen van het lachen. Ik heb hem verwijderd. Maar daarna zei ik het in een chat aan vrienden en zij overtuigden me om het toch terug online te zetten.”

Ondertussen kreeg de foto honderdduizenden likes. Haar verhaal verscheen in media over de hele aardbol.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder