-

Economie

Meisje (3) houdt voor het eerst pasgeboren babyzusje vast en fluistert lieve belofte in haar oor.

Laten we deze schatjes overladen met hartjes!

Er zijn weinig dingen in het leven zo mooi als de liefde tussen broers en zussen. Het is niet altijd koek en ei, maar de liefde tussen familieleden is onvoorwaardelijk. Je deelt plezier en verdriet, maar bovenal: broers en zussen horen elkaar door dik en dun te steunen.

Deze pasgeboren baby mag op beide oren slapen wat dat betreft. De driejarige Molly, haar grote zus, had namelijk een belangrijke belofte voor haar babyzusje.

De meeste volwassenen kunnen nog wel iets leren van de kleine Molly. Hoewel ze nog piepjong is en weinig levenservaring heeft, liet ze haar zusje voelen wat echte liefde is. En dat deed het meisje tijdens de eerste uren van het leven van haar babyzusje.

Hartverwarmende belofte

De mama van Molly liet haar oudste dochter de pasgeboren baby vastpakken. Ze had echter nooit durven dromen welke belofte Molly zou doen.

De toegewijde zus fluisterde: “Je bent net uit de buik van mama gekomen. Ik zal je niet laten vallen … Ik laat je nooit meer los.”

Nadat de schattige video online gedeeld werd, duurde het niet lang vooraleer het compleet viraal ging. Mensen wereldwijd zijn vertederd door zo veel zusterliefde! Hier word je toch gewoon vrolijk van!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder