Connect with us

Economie

Meisje (3) houdt voor het eerst pasgeboren babyzusje vast en fluistert lieve belofte in haar oor.

Laten we deze schatjes overladen met hartjes!

Er zijn weinig dingen in het leven zo mooi als de liefde tussen broers en zussen. Het is niet altijd koek en ei, maar de liefde tussen familieleden is onvoorwaardelijk. Je deelt plezier en verdriet, maar bovenal: broers en zussen horen elkaar door dik en dun te steunen.

Deze pasgeboren baby mag op beide oren slapen wat dat betreft. De driejarige Molly, haar grote zus, had namelijk een belangrijke belofte voor haar babyzusje.

De meeste volwassenen kunnen nog wel iets leren van de kleine Molly. Hoewel ze nog piepjong is en weinig levenservaring heeft, liet ze haar zusje voelen wat echte liefde is. En dat deed het meisje tijdens de eerste uren van het leven van haar babyzusje.

Hartverwarmende belofte

De mama van Molly liet haar oudste dochter de pasgeboren baby vastpakken. Ze had echter nooit durven dromen welke belofte Molly zou doen.

De toegewijde zus fluisterde: “Je bent net uit de buik van mama gekomen. Ik zal je niet laten vallen … Ik laat je nooit meer los.”

Nadat de schattige video online gedeeld werd, duurde het niet lang vooraleer het compleet viraal ging. Mensen wereldwijd zijn vertederd door zo veel zusterliefde! Hier word je toch gewoon vrolijk van!