-

Economie

Maxime Meiland zwaar op teentjes getrapt over opmerking.

Neemt ze het gedrag van haar vader te veel over?

Maxime Meiland is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in BN’ers-land. Haar doen en laten wordt door duizenden mensen onder de loep genomen en daar hoort uiteraard ook kritiek bij. En daar is ze best gevoelig voor. Een bepaalde uitspraak die onlangs over haar gedaan werd, zit haar erg hoog.

Ze schreeuwt te veel

Haar vader Martien is nogal hysterisch, dat is geen geheim. Haar moeder Erica is dan weer de rust en nuchterheid zelve. Door het kasteel schalt dan ook regelmatig hysterisch gegil. Kijkers vinden dat Maxime meer en meer op haar vader begint te lijken. Ze vinden dat Maxime zich net iets te veel zoals de kasteelheer begint te gedragen. Dat vindt ze niet prettig om te horen. Maxime onthulde aan Veronica Magazine: “Ik vond dat laatst wel moeilijk. Er werd gezegd dat ik veel het gedrag van mijn vader overnam en dat ik te veel aan het schreeuwen was.”

De jongedame geeft natuurlijk wel toe dat ze een beetje op Martien lijkt. Dat is maar normaal ook, want hij is immers haar papa. Toch is ze een beetje op haar teentjes getrapt. De blondine vertelde: “Ik wil gewoon het liefst dat iedereen me leuk vindt. Maar terecht zeggen papa en mama dan meteen: ‘Maak je niet druk. Het waait wel weer over.’ En ze hebben gelijk dat ik het naast me neer moet leggen.”

Toch nog ontzettend populair

Maxime krijgt nog wel meer kritiek te verwerken. Zo valt haar kledinglijn niet bij iedereen in de smaak en waren er ook negatieve opmerkingen over het feit dat Claire zonder kinderstoeltje in de auto zit. Toch blijft Chateau Meiland ontzettend populair, want er zijn nog heel veel fans die wel eens een nachtje in het kasteel zouden willen verblijven.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder