Connect with us

Economie

Maxime Meiland zwaar op teentjes getrapt over opmerking.

Neemt ze het gedrag van haar vader te veel over?

Maxime Meiland is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in BN’ers-land. Haar doen en laten wordt door duizenden mensen onder de loep genomen en daar hoort uiteraard ook kritiek bij. En daar is ze best gevoelig voor. Een bepaalde uitspraak die onlangs over haar gedaan werd, zit haar erg hoog.

Ze schreeuwt te veel

Haar vader Martien is nogal hysterisch, dat is geen geheim. Haar moeder Erica is dan weer de rust en nuchterheid zelve. Door het kasteel schalt dan ook regelmatig hysterisch gegil. Kijkers vinden dat Maxime meer en meer op haar vader begint te lijken. Ze vinden dat Maxime zich net iets te veel zoals de kasteelheer begint te gedragen. Dat vindt ze niet prettig om te horen. Maxime onthulde aan Veronica Magazine: “Ik vond dat laatst wel moeilijk. Er werd gezegd dat ik veel het gedrag van mijn vader overnam en dat ik te veel aan het schreeuwen was.”

De jongedame geeft natuurlijk wel toe dat ze een beetje op Martien lijkt. Dat is maar normaal ook, want hij is immers haar papa. Toch is ze een beetje op haar teentjes getrapt. De blondine vertelde: “Ik wil gewoon het liefst dat iedereen me leuk vindt. Maar terecht zeggen papa en mama dan meteen: ‘Maak je niet druk. Het waait wel weer over.’ En ze hebben gelijk dat ik het naast me neer moet leggen.”

Toch nog ontzettend populair

Maxime krijgt nog wel meer kritiek te verwerken. Zo valt haar kledinglijn niet bij iedereen in de smaak en waren er ook negatieve opmerkingen over het feit dat Claire zonder kinderstoeltje in de auto zit. Toch blijft Chateau Meiland ontzettend populair, want er zijn nog heel veel fans die wel eens een nachtje in het kasteel zouden willen verblijven.

Lees verder

Economie

Kremlin insiders waarschuwen: ‘Poetin gaat door tot bittere eind’

Poetin

Een toenemend aantal Kremlin ingewijden twijfelt acht weken na de inval in Oekraïne of dit wel een goede beslissing was. De groep insiders vreest dat dit nog decennialang catastrofale gevolgen zal hebben. Persbureau Bloomberg sprak met tien ingewijden, die uit vrees voor vergelding anoniem wensen te blijven.

Een aanzienlijk deel van de Russische elite blijft de oorlog steunen. Ze omarmen het discours van Poetin dat een conflict met het Westen onvermijdelijk is. Ook denken ze dat de Russische economie zich wel zal aanpassen aan de sancties.

Toch is er een groter wordende groep van insiders die vrezen dat de oorlog in Oekraïne zal leiden tot jarenlang isolement en de economie nog verder in het slop zal duwen. Meer nog: ze zijn bang dat de invasie een catastrofale fout was.

Tot bittere eind

Poetin is alsmaar meer afhankelijk van een kleine kring van hardliners. De insiders weten dat Poetin zal doorgaan tot het bittere eind. De Russische president zal nooit toegeven en op dit moment is er niet meteen een gevaar dat hij de macht zal verliezen.

Lees verder

Economie

Net binnen: Prinses Alexia moet verplicht in therapie

prinses Alexia

Koningin Máxima breekt een lans voor jongeren met mentale problemen. Ze is boegbeeld voor de stichting MindUs. Deze organisatie zag vorige week het levenslicht en het is hun doel om jongeren tussen de 12 en 27 jaar te helpen om hun mentale gezondheid op te krikken. Nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet.

Máxima is heel begaan met het thema. Ook in haar familie zijn er mentale problemen. In 2019 verloor ze haar jongste zus Inés, die na jarenlange depressies een einde maakte aan haar leven.

Nu wil de koningin dat er meer aandacht komt voor jongeren met mentale problemen. Zelf ging ze ook wel eens naar een therapeut. “Als je hulp nodig hebt en die is beschikbaar, moet je alles doen wat je kunt.” In het boek Amalia van Claudia de Breij kwam aan het licht dat ook de kroonprinses op therapie ging.

Maar nu blijkt dat ook prinses Alexia in therapie moet. Dat onthulde Máxima naar aanleiding van de lancering van de nieuwe stichting. “Geestelijke gezondheid is een prioriteit in onze familie.”

Lees verder

Economie

Net binnen: Toestand Gerard Joling nog verslechterd, overgebracht naar ander ziekenhuis

Geer

De gezondheidstoestand van Gerard Joling wil maar niet verbeteren. De zanger is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis voor een longontsteking. Nu is hij overgebracht naar het VU MC.

Geer laat weten: “In Amstelveen konden ze niet veel uitrichten voor me en daarom is besloten me over te brengen. Ik lig nu op mijn kamer te wachten op wat er komen gaat.”

Hij heeft veel pijn vanwege vocht achter zijn longen. “Donderdagmiddag, zo is me verteld, gaan ze via mijn rug een drain naar binnen brengen. Die moet het vocht uit mijn long zien te krijgen. Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden.”

Zware pijn

De zanger zegt dat het allemaal heel pittig en heftig is. “Ik ben er allemaal wel van geschrokken.” Geer blijft echter optimistisch. “Maar de pijn is niet normaal.”

Lees verder

Trending