Connect with us

Economie

Kim Feenstra schittert op nieuw zwangerschapskiekje.

Eind mei was Kim Feenstra (34) was in de zevende hemel toen ze het nieuws van haar zwangerschap bekendmaakte. Nu deelde Feenstra een stralend zwangerschapskiekje en haar volgers kunnen er geen genoeg van krijgen.

Kim onthult in haar reallifesoap Life of Kim dat ze altijd al moeder wilde worden. Omwille van gezondheidsproblemen verliep dat echter niet van een leien dakje. Dat het nu lukte zorgt ervoor dat ze gelukkiger is dan ooit tevoren. En dat is er aan te zien: Kim straalt!

Op Instagram deelde ze een kiekje van haar groeiend babybuikje en het geluk spat er gewoon van af. Kim schreef: “Het gaat fantastisch!”

Haar beroemde vriendinnen verdringen elkaar om met complimentjes te strooien. Chantal Janzen reageerde: “Zo mooi liefje.” Quinty Trustfull is het daarmee helemaal eens: “Zo mooi ben je lieverd.”