Connect with us

Economie

Martien Meiland spreekt jouw voicemail in voor fors bedrag.

Martien Meiland is nog altijd razend populair. De fans lijken maar geen genoeg te kunnen krijgen van de excentrieke kasteelheer.

Wie biedt meer?

De talrijke fans van Martien kunnen via Vakantieveilingen bieden op iets heel speciaals. De kasteelheer gaat immers de voicemail van één fan inspreken. De prijs gaat naar de hoogste bieder. Op de pagina van de veiling lezen we: “Is je voicemail verouderd en ben je aan een nieuwe toe? Geen probleem. Martien Meiland zal jouw voicemail inspreken en jouw vrienden laten weten dat je even geen tijd hebt om op te nemen. Jij ben namelijk lekker aan het wijnen.” En de actie slaat aan, want de teller staat momenteel op 190 euro!

Bang afwachten

De gelukkige winnaar krijgt wel een grote verrassing, want hij of zij heeft volgens de website geen invloed op de inhoud van de voicemail.

View this post on Instagram

Gezellig!!

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on