-

Economie

Martien Meiland spreekt jouw voicemail in voor fors bedrag.

Martien Meiland is nog altijd razend populair. De fans lijken maar geen genoeg te kunnen krijgen van de excentrieke kasteelheer.

Wie biedt meer?

De talrijke fans van Martien kunnen via Vakantieveilingen bieden op iets heel speciaals. De kasteelheer gaat immers de voicemail van één fan inspreken. De prijs gaat naar de hoogste bieder. Op de pagina van de veiling lezen we: “Is je voicemail verouderd en ben je aan een nieuwe toe? Geen probleem. Martien Meiland zal jouw voicemail inspreken en jouw vrienden laten weten dat je even geen tijd hebt om op te nemen. Jij ben namelijk lekker aan het wijnen.” En de actie slaat aan, want de teller staat momenteel op 190 euro!

Bang afwachten

De gelukkige winnaar krijgt wel een grote verrassing, want hij of zij heeft volgens de website geen invloed op de inhoud van de voicemail.

View this post on Instagram

Gezellig!!

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder