Connect with us

Economie

Marechaussee in Schiphol redt gedumpte hond uit prullenbak.

Maandag gebeurde er iets heel droevig bij Schiphol. Iemand had gewoon een kleine Yorkshire Terriër in een prullenbak achtergelaten! We worden altijd erg triest wanneer we verhalen horen over mensen die hun dieren zo behandelen. Een hond is toch geen ding dat je zo maar in de vuilnisbak dumpt?

De Marechaussee kon de eigenaar achterhalen aan de hand van camerabeelden. Het excuus van de eigenaar was ongehoord. Het baasje zei dat het hondje achtergelaten was “omdat deze niet was toegestaan in één van de hotels achter de paspoortcontrole.”

Het hondje is overgedragen aan de Dierenbescherming. Die doopten de viervoeter Letty. Carmen Silos van de Dierenbescherming vertelde aan De Telegraaf dat ze het gelukkig goed stelt.

Het baasje werd voor de keuze geplaatst: of de hond meenemen, of een boete van 1.500 euro en afstand doen van het diertje. Het baasje koos om afstand te doen. Op die manier kan Letty meteen geplaatst worden.

De adoptieverzoeken voor het hondje stroomden gelijk binnen. Silos blijft dit echter bizar vinden. Ze legde uit dat er zo veel honden zijn die op zoek zijn naar een gouden mandje, van wie het zielige verhaal niet bekend is.

Zo bevinden er zich in de Dierenopvang Haarlemmermeer nog vijf honden. Letty zal binnenkort op het landelijke platform Ik Zoek Baas verschijnen.

We kunnen er met ons verstand niet bij hoe sommige mensen hun dieren zo kunnen behandelen. We hopen dat Letty snel een liefdevolle thuis vindt!

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending