-

Economie

Marco Borsato opnieuw in echtelijke villa.

Marco Borsato keerde onlangs terug naar de echtelijke villa waar hij jarenlang gelukkig was met Leontine en de kinderen. Meer nog, de zanger stond er zelfs achter het fornuis! De zanger kookt volgens weekblad Weekend minstens één keer per week voor zijn familie.

Als vanouds

Het is de moeder van Marco die hem na zijn breuk met Leontine weer onder haar vleugels nam. De zanger woont nu bij Mary Borsato in de Stompetoren. Af en toe keert hij echter terug naar de echtelijke woning in Blaricum. Een insider verklapte aan Weekend: “Dan kookt hij en is het eigenlijk weer als vanouds. Althans, zo voelt het dan even. Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Tranen vegen

Maar niets wordt weer het oude. Dat lijkt ook Marco te beseffen, want op de foto’s in het weekblad lijkt het wel alsof hij een traantje moet wegvegen. Leontine geeft hem wel een knuffel, maar daarna gaat ze met haar handen over elkaar staan. Zijn ex is overigens volop op zoek naar een nieuwe woning. Ze zou dichter bij het centrum van Blaricum willen wonen. Het is nog niet bekend waar Marco zich wil vestigen. Insiders maakten zich eerder al zorgen over de mentale toestand van de zanger. Marco zou het naar verluidt heel moeilijk hebben met de breuk.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder