Connect with us

Economie

Marco Borsato opnieuw in echtelijke villa.

Marco Borsato keerde onlangs terug naar de echtelijke villa waar hij jarenlang gelukkig was met Leontine en de kinderen. Meer nog, de zanger stond er zelfs achter het fornuis! De zanger kookt volgens weekblad Weekend minstens één keer per week voor zijn familie.

Als vanouds

Het is de moeder van Marco die hem na zijn breuk met Leontine weer onder haar vleugels nam. De zanger woont nu bij Mary Borsato in de Stompetoren. Af en toe keert hij echter terug naar de echtelijke woning in Blaricum. Een insider verklapte aan Weekend: “Dan kookt hij en is het eigenlijk weer als vanouds. Althans, zo voelt het dan even. Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Tranen vegen

Maar niets wordt weer het oude. Dat lijkt ook Marco te beseffen, want op de foto’s in het weekblad lijkt het wel alsof hij een traantje moet wegvegen. Leontine geeft hem wel een knuffel, maar daarna gaat ze met haar handen over elkaar staan. Zijn ex is overigens volop op zoek naar een nieuwe woning. Ze zou dichter bij het centrum van Blaricum willen wonen. Het is nog niet bekend waar Marco zich wil vestigen. Insiders maakten zich eerder al zorgen over de mentale toestand van de zanger. Marco zou het naar verluidt heel moeilijk hebben met de breuk.