-

Economie

Gaby Blaaser valt in zwijm voor déze knappe man.

Nadat Gaby Blaaser de familie en vrienden van de laatste heren had leren kennen, was het duidelijk: Niek en Joey passen het best bij haar. Maar wie zou de laatste roos krijgen van de gegeerde blondine?

De kijkers krijgen algauw in de gaten dat de voorkeur uitgaat naar Joey. Al tijdens hun eerste date sloeg de vonk over. Tijdens de ultieme date gooit Joey al zijn kaarten op tafel: “Ik kan wel zeggen dat ik echt verliefd op je ben.”

En dat gevoel blijkt wederzijds te zijn. Vanaf de eerste date zat het goed met Joey. Gaby vraagt zich af of ze Niek niet meer kansen had moeten geven. The Bachelorette staat voor een aartsmoeilijke keuze: volgt ze haar hart en gaat ze voor Joey of wordt het toch Niek, die misschien beter in haar leven past?

Joey of Niek?

Tijdens het moment van de waarheid staat Gaby te trillen op haar benen. Ze weet dat ze een van de twee mannen moet teleurstellen en dat doet haar pijn. Toch kan ze haar gevoelens voor Joey niet zomaar ontkennen. Joey krijgt dan ook de laatste roos. Gaby onthulde: “Wat ik voor jou voel: dat heb ik lang niet meer voor iemand gevoeld. (…) Mijn hele leven lang spring ik in het diepe en nu doe ik het weer.”

Joey kan zijn geluk niet op. Hij vertelde haar: “Dit betekent heel veel voor mij, hoe jij je naar mij hebt opengesteld. Ik word gelukkig in jouw bijzijn en krijg een lach op mijn gezicht.”

Niek is natuurlijk teleurgesteld, maar neemt zijn verlies heel sportief op. Hij verklaarde: “Het is wat het is. Ik vind het vreselijk jammer, ik had zoveel meer van mezelf aan je willen laten zien.” Niek wenst hen uiteraard het beste toe en zegt nog dat hij zijn verlies aanvaardt als een man.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder