Connect with us

Economie

Gaby Blaaser valt in zwijm voor déze knappe man.

Nadat Gaby Blaaser de familie en vrienden van de laatste heren had leren kennen, was het duidelijk: Niek en Joey passen het best bij haar. Maar wie zou de laatste roos krijgen van de gegeerde blondine?

De kijkers krijgen algauw in de gaten dat de voorkeur uitgaat naar Joey. Al tijdens hun eerste date sloeg de vonk over. Tijdens de ultieme date gooit Joey al zijn kaarten op tafel: “Ik kan wel zeggen dat ik echt verliefd op je ben.”

En dat gevoel blijkt wederzijds te zijn. Vanaf de eerste date zat het goed met Joey. Gaby vraagt zich af of ze Niek niet meer kansen had moeten geven. The Bachelorette staat voor een aartsmoeilijke keuze: volgt ze haar hart en gaat ze voor Joey of wordt het toch Niek, die misschien beter in haar leven past?

Joey of Niek?

Tijdens het moment van de waarheid staat Gaby te trillen op haar benen. Ze weet dat ze een van de twee mannen moet teleurstellen en dat doet haar pijn. Toch kan ze haar gevoelens voor Joey niet zomaar ontkennen. Joey krijgt dan ook de laatste roos. Gaby onthulde: “Wat ik voor jou voel: dat heb ik lang niet meer voor iemand gevoeld. (…) Mijn hele leven lang spring ik in het diepe en nu doe ik het weer.”

Joey kan zijn geluk niet op. Hij vertelde haar: “Dit betekent heel veel voor mij, hoe jij je naar mij hebt opengesteld. Ik word gelukkig in jouw bijzijn en krijg een lach op mijn gezicht.”

Niek is natuurlijk teleurgesteld, maar neemt zijn verlies heel sportief op. Hij verklaarde: “Het is wat het is. Ik vind het vreselijk jammer, ik had zoveel meer van mezelf aan je willen laten zien.” Niek wenst hen uiteraard het beste toe en zegt nog dat hij zijn verlies aanvaardt als een man.