Connect with us

Economie

Leg aardappelen in schijfjes in muffinvormpjes: het resultaat is om te watertanden.

Dit eenvoudig aardappelgebakje is om duimen en vingers van af te likken!

Muffinvormen zijn vaak een impulsieve aankoop die bij heel wat mensen gewoon in de kast liggen om stof te vergaren. Ze worden hooguit een keer per jaar gebruikt om muffins te maken voor een verjaardagsfeestje. Maar er is zoveel meer dat je met deze muffinvormen kunt doen! Probeer het onderstaande receptje maar eens!

Gewoon een beetje je verbeelding gebruiken en je schudt de lekkerste gerechtjes uit je mouw! De entertainmentwebsite Shareably was zo vriendelijk om een heerlijk receptje te delen. Het is perfect voor warme zomeravonden, maar eigenlijk kan je er het hele jaar door van smullen.

Aardappelen zijn niet weg te denken uit onze Westerse keuken. Ze zijn een geweldige bron van vitamine B6 en vezels. Maar soms wordt het een beetje eentonig om altijd gekookte aardappelen te eten. Er zijn echter talrijke mogelijkheden om aardappelen op een andere manier klaar te maken en daar komt nu dit receptje bij!

Ingrediënten

 • 8 tot 10 aardappelen
 • 3 theelepeltjes boter
 • 3 theelepeltjes Parmezaanse kaas
 • 1 theelepeltje knoflookpoeder
 • Peper en zout
 • 1 theelepeltje tijm (je kunt ook wat meer gebruiken voor de versiering)

Bereidingswijze

 1. Verwarm de oven voor tot 175 graden.
 2. Snijd de aardappelen in dunne plakjes.
 3. Doe ze in een grote kom met de Parmezaanse kaas, gesmolten boter en kruiden. Goed mengen zodat alle aardappelen bedekt zijn.
 4. Stapel de schijfjes op elkaar en leg ze in de muffinvormpjes. Op smaak brengen met peper en zout.
 5. In de oven zetten en 50 tot 60 minuten laten bakken tot de randjes gekleurd zijn en het middel zacht is.
 6. De aardappelgebakjes vijf minuutjes laten afkoelen.
 7. Versieren met tijm en Parmezaanse kaas.
 8. Smullen maar!

Dit receptje is al even eenvoudig als geniaal!

Je huisgenoten zullen nooit meer gekookte aardappelen willen! Probeer het zelf maar eens!

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending