-

Economie

Jongetje (7) redt zijn twee nichtjes van geëxplodeerde boot.

Laten we dit mannetje overladen met hartjes!

Een plezierig boottochtje met de familie op een meer veranderde in een ware nachtmerrie. Maar dit verhaal had nog veel erger kunnen aflopen zonder de heldhaftige actie van deze kleine jongen!

Bentley Mehringer (7) uit de Amerikaanse staat Oklahoma is een grote fan van Batman en Spider-Man. Hij had nooit durven dromen dat hij zelf een echte held zou worden!

Afgelopen maand waren hij en zijn familie op twee verschillende boten op een meer in Texas. Plotseling explodeerde een van de boten.

De mama van de jongen, Breanna Sullivan, verklaarde aan de media: “Niemand wist wat er aan de hand was, dus er brak meteen paniek uit en overal om ons heen waren krijsende mensen. Bentley en twee jongere meisjes zaten beneden in de boot, waar de kooien zijn.”

Facebook / Breanna Morgan Sullivan

De ontploffing katapulteerde twee familieleden en een hond in het water. De moeder was in paniek en doodsbang toen ze haar zoon niet meteen kon vinden. Maar later vernam ze dat hij zijn twee nichtjes had helpen ontsnappen.

Een echte superheld!

Mama Breanna doet het relaas: “Hij dacht dat hij in brand stond en hoorde zijn oom boven op de boot roepen dat ze naar buiten moesten. Hij vertelde dat hij de twee meisjes voor hem naar boven had gestuurd, omdat hij niet wilde dat iemand anders gewond zou raken.” De oom van Bentley gooide de twee meisjes in het water en daarna wierp hij ook de jongen in het water.

Gelukkig slaagde iedereen erin om op het droge te komen.

Facebook / Breanna Morgan Sullivan

De moeder legde uit: “Bentley stelde mij een vraag toen hij daar lag. Hij keek me aan en vroeg: ‘Mama, ga ik dood?’ Ik denk dat hij niet eens huilde, maar ik moest snotteren.”

Bentley had tweede en derdegraadsbrandwonden opgelopen en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het was een moeilijke situatie, maar na een week was hij zo goed hersteld, dat hij thuis verder mocht herstellen.

Facebook / Breanna Morgan Sullivan

Op Facebook werd een donatiecampagne gestart om de familie te helpen met de betaling van de hoogoplopende medische kosten.

Laten we Bentley overladen met hartjes! Deze jongen is een echte held!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder