-

Economie

Jean (65) krijgt al negen jaar ongewild pizza’s bezorgd: ‘Liever friet’.

Heel wat mensen zouden niet liever willen, maar Jean van Landeghem wordt er horendol van. De man krijgt al negen jaar lang ongevraagd pizza’s aan huis bezorgd. Het is een groot mysterie wie hem dit aandoet. Jean zei: “Als ik het geluid van de brommer hoor, word ik al zenuwachtig.”

De pizzabezorgers staan op alle mogelijke ogenblikken van de week en de dag aan zijn deur in Turnhout. De man verklaarde aan Editie NL: “Vaak zijn het er een stuk of vijf. Maar ze stonden er ook een keer met veertien dozen én kebab.”

Mysterie

De pizza’s worden besteld op zijn naam, telefoonnummer en adres. Hij heeft er het raden naar wie hem dit aandoet. Hij zegt dat hij geen enkel vermoeden heeft wie het kan zijn. “Ondertussen kan je het geen grapje meer noemen”, zei Jean.

Hoewel hij er slecht van slaapt en al nerveus wordt als hij het geluid van de brommer hoort, doet hij altijd open. “Ik moet wel, anders gaan ze mijn buren ermee lastigvallen”, legt hij uit.

Lees verder onder de afbeelding.

Liever patat

Jean deed al vijf keer aangifte en stuurde verschillende brieven naar de pizzeria’s, maar de pizzaterreur houdt niet op. De man denkt er nog niet aan om van de pizza te eten. Daarover vertelde hij: “Nee, nooit. De politie heeft gezegd dat ik dat ook niet moet doen. Trouwens, ik hou niet eens van pizza. Geef mij maar frieten.”

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder