Connect with us

Economie

Anouk razend op Johan Derksen: ‘Om te kotsen!’

Voetbalgoeroe Johan Derksen deed de gemoederen weer hoog oplopen met een uitspraak over Zwarte Piet. Nu reageerde ook zangeres Anouk op de inmiddels virale uitspraak. Ze deelde een plaatje op haar Insta Stories en geeft Derksen er flink van langs.

Anouk deelt de uitspraak van Derksen in een prent en schrijft: “Wat slecht. Om te kotsen dit.” Later sprak ze zich nog eens uit tegen Zwarte Piet. Daarmee steunt ze een mening die aangeeft dat je niet tegelijk Black Lives Matter kunt steunen en voor Zwarte Piet zijn.

De uithaal van Anouk komt er nadat Derksen in Veronica Inside de uitspraken van Akwasi op de Dam onder de loep namen. Er werd een foto opgehouden van een persoon die verkleed als Zwarte Piet aanwezig was bij een demonstratie in Leeuwarden. Derksen maakte daar een grapje over: “Weten we zeker dat dit niet Akwasi is?”

De voetbalkenner sprak zich in de uitzending ook tegen racisme uit. Hij vindt wel dat de uitspraken van Akwasi de aandacht van het echte onderwerp afleiden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit zijn de tien talenten uit #TeamAnouk! Wie is tot nu toe jouw favoriet? ✨ #thevoiceofholland #TVOH

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op