-

Economie

Anouk razend op Johan Derksen: ‘Om te kotsen!’

Voetbalgoeroe Johan Derksen deed de gemoederen weer hoog oplopen met een uitspraak over Zwarte Piet. Nu reageerde ook zangeres Anouk op de inmiddels virale uitspraak. Ze deelde een plaatje op haar Insta Stories en geeft Derksen er flink van langs.

Anouk deelt de uitspraak van Derksen in een prent en schrijft: “Wat slecht. Om te kotsen dit.” Later sprak ze zich nog eens uit tegen Zwarte Piet. Daarmee steunt ze een mening die aangeeft dat je niet tegelijk Black Lives Matter kunt steunen en voor Zwarte Piet zijn.

De uithaal van Anouk komt er nadat Derksen in Veronica Inside de uitspraken van Akwasi op de Dam onder de loep namen. Er werd een foto opgehouden van een persoon die verkleed als Zwarte Piet aanwezig was bij een demonstratie in Leeuwarden. Derksen maakte daar een grapje over: “Weten we zeker dat dit niet Akwasi is?”

De voetbalkenner sprak zich in de uitzending ook tegen racisme uit. Hij vindt wel dat de uitspraken van Akwasi de aandacht van het echte onderwerp afleiden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit zijn de tien talenten uit #TeamAnouk! Wie is tot nu toe jouw favoriet? ✨ #thevoiceofholland #TVOH

Een bericht gedeeld door The voice of Holland (@thevoiceofholland) op

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder