-

Economie

Hondjes verblijden baasje in ziekenhuis met bezoekje aan het raam.

De vrouw had haar hondjes al weken niet meer gezien.

De strikte maatregelen in het kader van de coronacrisis zijn wereldwijd voor iedereen heel moeilijk. Zo gelden in verpleeghuizen en ziekenhuizen strikte regels rond bezoek, dat in vele gevallen compleet verboden is. Geliefden kunnen hun zieke familieleden niet zien, vaak ongeacht voor welke ziekte of aandoening ze ook behandeld worden.

Dat was ook het geval voor Joanna Hehir. Ze herstelde in een plaatselijk ziekenhuis van een operatie en had haar familie al weken niet meer gezien. Maar dan bedacht haar echtgenoot een geniaal plannetje.

Liefde en steun

De liefdevolle en toegewijde man toonde zijn vrouw steun en liefde, en dat deed hij met de hulp van hun trouwe viervoeters.

Joanna was enkele weken terug geopereerd. Vanwege de strikte coronamaatregelen kon ze haar echtgenoot John, haar zoon en twee trouwe viervoeters, George en Fiona, niet zien.

John legde uit aan WFAA: “Het is voor iedereen ontzettend moeilijk. Ze brengt licht in elke ruimte, we missen haar ontzettend hard.”

Ook Joanna heeft het heel lastig. Ze is immers een gepassioneerde hondenmama voor haar hondjes Fiona en George. De echtgenoot vertelde: “Het zijn precies enorme peuters die door het huis dollen. Ze snappen niet waarom ze niet hier is.”

John en zijn zoon kwamen op het geniale idee om haar op te vrolijken met een bezoekje. Ze planden een raambezoek met de hele familie. En daar horen natuurlijk ook de viervoeters bij!

Aanvankelijk waren ze van plan om de honden alleen maar naar de parking te brengen, zodat Joanna hen vanuit het raam zou kunnen zien. Een van de verpleegsters stelde echter voor om Joanna naar beneden te brengen. Op die manier kon ze haar familie van nog dichter groeten!

Een geëmotioneerde John getuigde: “Ik kan de verpleegsters niet genoeg bedanken. Ik heb Joanna al heel lang niet zo gelukkig gezien.”

De honden waren door het dolle heen. Ze konden niet knuffelen, maar de viervoeters sprongen tegen het raam op en begonnen het glas te likken en pootjes te geven. John voegde er nog aan toe: “Ik weet dat ze geweldig voor haar zorgen, maar om te zien dat het goed met haar gaat en haar te zien glimlachen was een grote opluchting waar ik geen woorden voor heb.”

Het gezin zegt dat dit een van de donkerste periodes in hun leven is. De tijd die ze in de toekomst samen zullen doorbrengen zullen ze meer dan ooit koesteren en waarderen. We hopen samen met hen dat die dag snel aanbreekt!

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder