Connect with us

Economie

Hondjes verblijden baasje in ziekenhuis met bezoekje aan het raam.

De vrouw had haar hondjes al weken niet meer gezien.

De strikte maatregelen in het kader van de coronacrisis zijn wereldwijd voor iedereen heel moeilijk. Zo gelden in verpleeghuizen en ziekenhuizen strikte regels rond bezoek, dat in vele gevallen compleet verboden is. Geliefden kunnen hun zieke familieleden niet zien, vaak ongeacht voor welke ziekte of aandoening ze ook behandeld worden.

Dat was ook het geval voor Joanna Hehir. Ze herstelde in een plaatselijk ziekenhuis van een operatie en had haar familie al weken niet meer gezien. Maar dan bedacht haar echtgenoot een geniaal plannetje.

Liefde en steun

De liefdevolle en toegewijde man toonde zijn vrouw steun en liefde, en dat deed hij met de hulp van hun trouwe viervoeters.

Joanna was enkele weken terug geopereerd. Vanwege de strikte coronamaatregelen kon ze haar echtgenoot John, haar zoon en twee trouwe viervoeters, George en Fiona, niet zien.

John legde uit aan WFAA: “Het is voor iedereen ontzettend moeilijk. Ze brengt licht in elke ruimte, we missen haar ontzettend hard.”

Ook Joanna heeft het heel lastig. Ze is immers een gepassioneerde hondenmama voor haar hondjes Fiona en George. De echtgenoot vertelde: “Het zijn precies enorme peuters die door het huis dollen. Ze snappen niet waarom ze niet hier is.”

John en zijn zoon kwamen op het geniale idee om haar op te vrolijken met een bezoekje. Ze planden een raambezoek met de hele familie. En daar horen natuurlijk ook de viervoeters bij!

Aanvankelijk waren ze van plan om de honden alleen maar naar de parking te brengen, zodat Joanna hen vanuit het raam zou kunnen zien. Een van de verpleegsters stelde echter voor om Joanna naar beneden te brengen. Op die manier kon ze haar familie van nog dichter groeten!

Een geëmotioneerde John getuigde: “Ik kan de verpleegsters niet genoeg bedanken. Ik heb Joanna al heel lang niet zo gelukkig gezien.”

De honden waren door het dolle heen. Ze konden niet knuffelen, maar de viervoeters sprongen tegen het raam op en begonnen het glas te likken en pootjes te geven. John voegde er nog aan toe: “Ik weet dat ze geweldig voor haar zorgen, maar om te zien dat het goed met haar gaat en haar te zien glimlachen was een grote opluchting waar ik geen woorden voor heb.”

Het gezin zegt dat dit een van de donkerste periodes in hun leven is. De tijd die ze in de toekomst samen zullen doorbrengen zullen ze meer dan ooit koesteren en waarderen. We hopen samen met hen dat die dag snel aanbreekt!

Lees verder

Economie

Monique Westenberg neemt nieuwe tatoeage op zéér opmerkelijke plek

Monique leek al een tijdje te twijfelen over de tatoeage maar heeft uiteindelijk toch besloten deze te zetten.

De plek van de tatoeage is echter wel heel opmerkelijk..

Andre Hazes

Monique zou heeft een lange tijd en relatie gehad met Andre Hazes en is ook de moeder van zijn kind. De twee gingen in maart 2021 uit elkaar maar zouden elkaar nog erg vaak gezien hebben. Ze zijn ook nog samen op vakantie geweest en Monique heeft André onlangs nog een plek aangeboden toen André geen huis meer had.

Asymmetrisch gezicht

De reden dat Monique de tattoo heeft genomen is omdat zij zich stoorde aan haar asymmetrische gezicht. Eerder loste zij dit altijd anders op, ze liet dan één kant opvullen van haar lip. Ze wilde van de prikken in haar lip af en heeft dit opgelost door het nemen van een lip tatoeage.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Gordon deelt schokkend nieuws: ‘Ik was bijna dood’

Gordon lijdt al een geruime tijd aan diabetes. Hier spuit hij insuline voor, maar een grove fout van de zanger zelf mocht hij vorige week bijna met de dood bekopen. De zanger deelt het heftige verhaal op Instagram.

Gordon is in verband met zijn diabetes ook al een tijd aan het diëten. Dat hij 25 kilo is afgevallen is dan ook een immens grote prestatie. Het afvalproces deelt hij met zijn volgers op Instagram, maar helaas was het niet allemaal koek en ei. De zanger maakte namelijk een inschattingsfout die hem vorige week bijna het leven kostte.

Insuline

Omdat hij dacht dat hij met het gewichtsverlies ook genezen zou zijn van de diabetes, is Gordon op eigen initiatief gestopt met insuline spuiten. Dit ging dus allesbehalve goed en inmiddels moet hij weer aan heel strak schema wat spuiten en eten betreft. ‘Dit betekent dat je dus weer aankomt door de insuline en dat is heel frusterend,’ aldus de aangedane BN’er.

Carnivoordieet

Het dieet wat Gordon volgt is het zogenaamde carnivoordieet. Hierbij combineer je vlees met groente en fruit. De koolhydraatinname wordt zoveel mogelijk beperkt, hoewel hij deze ook nodig heeft om de bloedsuiker stabiel te houden. ‘Het is onwijs ingewikkeld allemaal,’ aldus Gordon. Hij noemt diabetes dan ook een sluitmoordenaar, maar ondanks zijn ervaring van vorige week voelt hij zich verder super goed.

Lees verder

Economie

‘Patricia Paay zwanger op 73-jarige leeftijd’: Deelt zwangerschapsfoto

Patricia Anglaia Margareth Paaij (Rotterdam, 7 april 1949) is een Nederlands zangeres en mediapersoonlijkheid. Ze schrijft haar achternaam sinds het begin van haar zangcarrière als ‘Paay’.

De 71-jarige zangeres heeft laten weten dat ze de geboorte van haar dochter het aller mooiste in haar leven vindt en kijkt terug naar toen ze hoog zwanger was.

Net voordat ze zou bevallen van haar dochter Christina Curry was ze in Amerika. Ze kan zich nog herinneren dat het erg warm was die zomer: ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

De dochter van Patricia is inmiddels alweer 30 jaar oud en benadrukt dat ze onvoorwaardelijk van haar houdt: ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Lees verder
Advertisement

Trending