Connect with us

Economie

Hondjes verblijden baasje in ziekenhuis met bezoekje aan het raam.

De vrouw had haar hondjes al weken niet meer gezien.

De strikte maatregelen in het kader van de coronacrisis zijn wereldwijd voor iedereen heel moeilijk. Zo gelden in verpleeghuizen en ziekenhuizen strikte regels rond bezoek, dat in vele gevallen compleet verboden is. Geliefden kunnen hun zieke familieleden niet zien, vaak ongeacht voor welke ziekte of aandoening ze ook behandeld worden.

Dat was ook het geval voor Joanna Hehir. Ze herstelde in een plaatselijk ziekenhuis van een operatie en had haar familie al weken niet meer gezien. Maar dan bedacht haar echtgenoot een geniaal plannetje.

Liefde en steun

De liefdevolle en toegewijde man toonde zijn vrouw steun en liefde, en dat deed hij met de hulp van hun trouwe viervoeters.

Joanna was enkele weken terug geopereerd. Vanwege de strikte coronamaatregelen kon ze haar echtgenoot John, haar zoon en twee trouwe viervoeters, George en Fiona, niet zien.

John legde uit aan WFAA: “Het is voor iedereen ontzettend moeilijk. Ze brengt licht in elke ruimte, we missen haar ontzettend hard.”

Ook Joanna heeft het heel lastig. Ze is immers een gepassioneerde hondenmama voor haar hondjes Fiona en George. De echtgenoot vertelde: “Het zijn precies enorme peuters die door het huis dollen. Ze snappen niet waarom ze niet hier is.”

John en zijn zoon kwamen op het geniale idee om haar op te vrolijken met een bezoekje. Ze planden een raambezoek met de hele familie. En daar horen natuurlijk ook de viervoeters bij!

Aanvankelijk waren ze van plan om de honden alleen maar naar de parking te brengen, zodat Joanna hen vanuit het raam zou kunnen zien. Een van de verpleegsters stelde echter voor om Joanna naar beneden te brengen. Op die manier kon ze haar familie van nog dichter groeten!

Een geëmotioneerde John getuigde: “Ik kan de verpleegsters niet genoeg bedanken. Ik heb Joanna al heel lang niet zo gelukkig gezien.”

De honden waren door het dolle heen. Ze konden niet knuffelen, maar de viervoeters sprongen tegen het raam op en begonnen het glas te likken en pootjes te geven. John voegde er nog aan toe: “Ik weet dat ze geweldig voor haar zorgen, maar om te zien dat het goed met haar gaat en haar te zien glimlachen was een grote opluchting waar ik geen woorden voor heb.”

Het gezin zegt dat dit een van de donkerste periodes in hun leven is. De tijd die ze in de toekomst samen zullen doorbrengen zullen ze meer dan ooit koesteren en waarderen. We hopen samen met hen dat die dag snel aanbreekt!