Connect with us

Economie

Geweldig: zelfs straatkatten nemen social distancing heel serieus.

In de Filipijnen is onlangs een groep zwerfkatten gespot die zich heel strikt aan de social distancing regels hielden.

Op de stoep in Quezon City staan witte cirkels getekend om ervoor te zorgen dat de mensen minstens één meter afstand houden.

Deze tactieken worden momenteel over de hele wereld toegepast, met wisselend succes. Op deze foto’s is te zien hoe enkele bewoners zich keurig aan de regels houden. Maar er zijn nog andere wezens die netjes op de cirkels hebben postgevat.

Drie poezen hebben social distancing helemaal begrepen en wachten in de cirkels geduldig hun beurt af. Coleen Joice Aquino zag het tafereel en maakte er enkele kiekjes van. Haar post ging weinig verwonderlijk compleet viraal!

Aquino vertelde in een interview met Bored Panda dat ze nooit had gedacht dat de kiekjes zo ijverig bekeken zouden worden. De vrouw zei dat ze de foto’s gewoon had gedeeld omdat ze het schattig en leuk vond.

Na ongeveer tien minuutjes vervolgden de katten hun weg. Ze zitten wel vaker bij de markt om etensresten te bedelen.

Poezen en cirkeltjes

Het is geen geheim dat poezen graag in cirkels zitten. Maar de grote vraag is natuurlijk waarom? De wetenschap heeft hier nog geen antwoord op gevonden. Poezenliefhebbers hebben verschillende verklaringen: gevoel van veiligheid, territorium of nieuwsgierigheid.

Wat de reden ook is, het leverde alvast wel heel leuke kiekjes op! Doen jouw poezen dit ook?

Lees verder

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Economie

Simon Keizer protesteert tegen Zwarte Piet: ‘Afschaffen’

Simon Keizer heeft zich niet populair gemaakt in Volendam. De zanger is namelijk fel tegenstander van Zwarte Piet. Dat men in zijn woonplaats nu heeft besloten de zwarte kindervriend af te schaffen, vindt Simon prachtig.

Het heeft even geduurd, maar het conservatieve vissersdorp Volendam heeft nu afscheid genomen van de traditionele Zwarte Piet. De meeste inwoners zijn hier niet blij mee, maar Simon wel. In de podcast De Leeuw Lult Verder zegt Simon dat Zwarte Piet niet normaal is.

Meer kleuren

De extreemlinkse Simon vindt overigens niet dat er geen enkele Zwarte Piet meer mag rondlopen. ”Er mag van mij best nog een zwarte piet tussen, maar dan wel tussen alle kleuren.”

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending