-

Economie

Geweldig: zelfs straatkatten nemen social distancing heel serieus.

In de Filipijnen is onlangs een groep zwerfkatten gespot die zich heel strikt aan de social distancing regels hielden.

Op de stoep in Quezon City staan witte cirkels getekend om ervoor te zorgen dat de mensen minstens één meter afstand houden.

Deze tactieken worden momenteel over de hele wereld toegepast, met wisselend succes. Op deze foto’s is te zien hoe enkele bewoners zich keurig aan de regels houden. Maar er zijn nog andere wezens die netjes op de cirkels hebben postgevat.

Drie poezen hebben social distancing helemaal begrepen en wachten in de cirkels geduldig hun beurt af. Coleen Joice Aquino zag het tafereel en maakte er enkele kiekjes van. Haar post ging weinig verwonderlijk compleet viraal!

Aquino vertelde in een interview met Bored Panda dat ze nooit had gedacht dat de kiekjes zo ijverig bekeken zouden worden. De vrouw zei dat ze de foto’s gewoon had gedeeld omdat ze het schattig en leuk vond.

Na ongeveer tien minuutjes vervolgden de katten hun weg. Ze zitten wel vaker bij de markt om etensresten te bedelen.

Poezen en cirkeltjes

Het is geen geheim dat poezen graag in cirkels zitten. Maar de grote vraag is natuurlijk waarom? De wetenschap heeft hier nog geen antwoord op gevonden. Poezenliefhebbers hebben verschillende verklaringen: gevoel van veiligheid, territorium of nieuwsgierigheid.

Wat de reden ook is, het leverde alvast wel heel leuke kiekjes op! Doen jouw poezen dit ook?

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder